Stare teme
By Šipurske livade
Previse je ovo igraca i previse stranaca jos se dovode kao bek i krilni centar ? Sta ce nam onda Simonovic ?
Sa ovim Brazilcem u timu mislim da Teo ide na 2.

Nejper, Santos
Teo, Nedovic, Lazic
Hanga, Gedraitis, Lazarevic
Davidovac, Simonovic
Tobi, Boloboj, Mitrovic

Meni je zao sto sansu nece dobiti Topic, mozda cak i Saranovic pre Lazarevica. Takodje mogli smo da pojurimo i Kalinica kad vec imamo toliko para, Jovica za rezervnog pleja, Ristica za 3 centra, da imamo domacu osnovu.
By Tamerlan
Doći će reprezentaciji glave ovo bahaćenje Zvezde i Partizana. Mislim da ćemo za 12 igrača u rotaciji plaćati par stotina hiljada evra, u tom smeru stvari idu. :lol:

Za našu košarku 100 puta veću važnost ima opcija da se kroz sledeću sezonu Topić i Đurišić isprofilišu u igrače reprezentativnog kalibra nego bilo koji jebeni trofej.

Ali rukovodstva oba kluba se guše u infantilnom rivalitetu, pa se ne žali novac za "gotove i pouzdane" strance makar oni imali epizodnu ulogu.
By Gsk133
Kakvi politički razlozi? Na skupštini kažu da su odustali od dovodjenja Sengelije i Mirotica, a ne kažu da su ih ti igrači odbili. Kakvi su ovo lažovi i non stop samo lažu, lažu i ništa drugo. Samo mi nisu jasni navijači koji se pale na njihove laži. Evo i Čović objavio da se ide na sva 4 trofeja, samo da "prži " navijače bezveze, a zna da nema tim ni za top 8(a ako stvarno misli da ima onda je u gadnom problemu sa mozgom). Inače u fudbalskom klubu igra jedan gruzijac, tako da im pada u vodu priča da nije došao iz političkih razloga.
Korisnikov avatar
By Zex88
Kuzmić produžio ugovor na 2 godine..Potpis a la Raduljica..Tu je da sedi pored klupe i uzima ogromnu platu..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Ovo sa Kuzmićem, Raduljicom, možda i Lazićem je klasično pranje para, ista šema kao što je onomad bila sa Kešeljom... Neverovatno mi je da to tek tako prolazi, najjače bi mi bilo da ih uopšte i ne registruju za EL, jer realno parketa neće videti, a vrv ni na treninzima neće biti mesta za njih.
Korisnikov avatar
By Lepus
+1

Lazić je ok, može on još nešto dati. Kuzmić, na ovoliki broj igrača, nema smisla, pogotovo što je ugovor na dvije godine. Raduljicu ne bih spominjao, kad ga vidim, muka mi je.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By skeske
Nije me bilo neko vrijeme.
Nanijeli smo tuce igraca, moze to izaci na dobro a i ne mora da znaci.
Ovo sa Kuzom je kombinacija, izgleda ne moze bez toga.
Sa bekom i cetvorkom ne treba zuriti.
  • 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]