Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Gledaj to iz drugog ugla, Topic ce imati priliku da vidi kako ne treba, na njemu je da bira
Takodje treba znati da smo mi navijaci mnogo propatili jer nam se nisu ispunile zelje da gledamo velike zvjezdase u crveno bijelom dresu, Teo je jedan od njih
Sto se tice igrackih kvaliteta, sposoban za prvog pleja nije, kao druga opcija idealan i tu mema neke mudrosti
By Gsk133
Ovo su sve dobra pojačanja i dobri igrači, ali neshvatljivo mi je da će Simonovic imati preko 800.000e, a Davidovac preko 700.000e. Pročitao sam jedan komentar na b92 sport i potpuno se slazem" Od sad ću na Davidovca gledati drugim očima i meriću mu svaku grešku, bez tolerancije". Tako nesto je glasio komentar.
Korisnikov avatar
By Zex88
Stigao i Teo..Ako je za drugog pleja,uz Kampaca i Topića,onda ok..Ako je starter,nadrljali smo..

Slika

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

By Gsk133
Nije Teo starter. Ne verujem. Piše se o Pengosu. Veći je problem što je starter Simonovic. Inače malo se i čudim ovim pojačanjima do sada(i ako smatram da su svi dobri igraci) jer znajući Duška i kakve je igrace imao kroz celu karijeru, a sada dovodi igrace koji ne igraju odbranu. U Taukeramici je imao Prodjionija i Kalderona 2 dobra defanzivca na poziciji pleja, dok je Spliter centar bio takodje dobar defanzivac, kao i Kornel, Rancik, Betsa i ostali.
By Gsk133
Niko ga ne pljuje Valderama brate. On je i dalje majstor košarke i ima tu magiju u rukama i može dosta da doprinese u nekoj sekundarnoj ulozi kao rezervni plej, jer ruku na srce nije on isti igrač kao iz Cska, jer da jeste prvi plej ispred njega bi mogli da budu Kari ili Irving. Moze da bude mentor Topicu koji je vrhunski talenat i koji bi morao da dobije minute. Nejpir ili Pengos bi bile dobre opcije za prvog pleja.
A da je legenda baš i nije. Vrhunski igrač tokom cele karijere u Cska(u Olimpijakosu je imao 2 loše sezone), ali legenda i pobednik nije. Čak šta više jedan od glavnih krivaca što je Cska osvojio samo jednu evroligu sa njim, a mogao je još nekoliko.
Korisnikov avatar
By Zex88
Došao Hanga.. Ne znam šta da mislim..I jesam i nisam zadovoljan..

Korisnikov avatar
By Zex88
Ko je na 2 starter?

• 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 79