Stare teme
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Ali utakmica u Ljubljani u kojoj mi gubimo glatko 12 razlike od prosečne EK ekipe kao što je Cedevita-Olimpija...

Ja razumem emotivno i energetsko pražnjenje, ali druže radiš svoj posao, primaš novac za to i evo imaš takmičenje u kojem treba da pucaš na najviši nivo, a ti se mučiš sa Derbijem i Cedevitom. Da se ne lažemo Cedevita ima 4 krštena igrača i pretrčali su nas i nadigrali. Kad vidim Mirka Mulalića, prevrne mi se želudac.

Što se tiče ove sezone, ja bih najradije da se što pre završi, a ovi naši je odugovlače na svaki mogući način...

Očigledno da nismo u ritmu, ali daj izguraj još malo eto imamo još dve nedelje i zatvaraj kapiju, raspuštaj bandu...
Korisnikov avatar
By gramada
Potrefilo se putem posla gledao sam utakmicu u Ljubljani u Utorak, koliko sam bio presrecan sto posle duzeg vremena gledam uzivo toliko sam se razocarao ne od rezulatat vec od ne zalaganja gotovo svih igraca, pogotov drugo poluvreme , Rebec, Matkovic i Mijalic su se igrali sa nasim profesionalcima
Da vidimo sta ce biti 06.06 i dali mozemo da se dignemeo za finale
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Ovo što igramo u ABA ligi nakon TOP8 EL ne liči na onu košarku iz regularnog dela sezone i malo mi se više i sviđa iskreno :mrgreen: Juče Pantera staviše u džep Jeremić i ekipa, te smo morali da tražimo druge opcije, sreća pa imamo ludog Zeka.

Ono što je simptomatično je da nas protivnički centri pune, od Tavaresa je to bilo očekivano, ali kada ti to rade braća Ivišić iz SC Derbija, malo je problem. Sada konkretno Omić i Matković su imali sinoć 7/8 šut iz igre...

Nemam predstavu kako ćemo izgledati ni mi ni protivnik u finalu, ali znam da će biti vrlo ružno sve što dolazi.
Korisnikov avatar
By MileBL
Pa i CZ je predhodnim utakmicama udvajala Pantera i prisiljavala da se oslobadja lopte, nije lose resenje jer ovaj nije dobar dodavac.

Sto se tice finala, sve lici da se nece igrati, pogotovo ako jedni i drugi budu imali obecanje da ce igrati EL
By Gsk133
Sudije direktno odlucile utakmicu kad su na -6 za nas svirale nepostojeći faul nad Nedovicem na šutu za 3 poena (a u stvari je trebao da se svira faul u napadu). Katastrofalno sudjenje gde su napunili naše igrace sa po 3 faula uglavnom još u prvoj četvrtini.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ovo je već gotovo.. Nespremni smo ušli na ovaj meč..Vama sve ide,primičemo 100 lagano..Čestitke .

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

• 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 55
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]