Teme vezane uz Evroligu, Evrokup, evropske lige... sve vezano uz evropsku košarku
Kakvo samoubistvo mog brata Jorgosa Barcokasa... Neverovatno iskreno da njemu najbitniji napad rešava Fol sa kamena sa ramena šutem i da se onda odlučuje da brani napad Reala na 19 sekundi do kraja meča... Apsolutno neverovatno šta je čovek uradio.

Što se tiče Reala apsolutno nezasluženo su ovo osvojili i prosto košarkaška i sportska pravda nije zadovoljena i totalni apsurd mi je da je Ljulj upravo pogodio šut za titulu...

Jedva čekam leto da vidim kakva ćemo tumbanja da imamo na tržištu, jer se dosta toga u najavi menja.

Mislim da je Mateo kupio sebi mesto na klupi za narednu sezonu, Šaras će da leti, Obradović je napravio veliki uspeh, Barcokas izvršio samoubistvo, ali ne verujem da će ga menjati, sem ako sam ne da ostavku.
Bass stefan da izgubi Partizan onako od Reala. Da nije Panter bio suspendovan 2 igre mislim da bi pobedio Partizan cak 3:0. Ovako ih napunio Rodrigez u poslednjoj utakmici zestoko. Na kraju Real osvoji Evroligu potpuno nezasluzeno, ali to ti je Real.
Ostaje nam da pratimo Denver u NBA. Jokic igra kao lud i mislim da mogu oni da pobede Majami(najverovatnije, mozda se vrati Boston). Ja sam se kladio na Denver, nisu bile lose kvote. Inace ne kladim se na nasim sajtovima. Stranci su mnogo bolji u tome kao sto mozete da vidite na https://www.prevare.net/.
Poslednja izmena od AmaniEdwards u Čet Maj 25, 2023 10:46 am, izmenjeno 1 put ukupno.
Kakav potez Slukasa.. Baš wtf momenat..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Kemba Voker u Monaku..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

• 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 52
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]