Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By djordjino94
MileBL napisao: Pet Apr 14, 2023 9:46 pm Uvijek je toga bilo u Aba ligi, nekad vise a nekad manje uocljivo
O cemu ti govoris, ovo je nevidjena bruka i sramota. Treba ekspresno i jedne i druge izbaciti iz takmicenja. Ako namestas, mora bar izgledati kao uverljivo, ovako ne namestaju ni u beton ligama. Sta reci o promasaju Mazalina, ipak Cibona je pala na najnize grane, seoski klub, bilo kako da se zavrsi. Nadam se da ce i Borac danas dobiti "energiju" kao i mzt.
Korisnikov avatar
By Zex88
Borac dobio u Podgorici..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By BBBbbb
Njima klub u stecaj, ovi nasi ce drzavu oterati u stecaj.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
FMP juče u prvom kolu kvalifikacija za Fiba ligu šampiona izgubio od Varezea, prokockali 14 razlike u zadnjoj četvrtini. Velika prilika propuštena, mada su i prošle godine prošli najtežeg protivnika Breogan, pa ispali u poslednjem krugu kvalifikacija od onih Bersa iz Danske.
Korisnikov avatar
By The Answer
Nisam gledao i zaista lupam ovo ali imam neki osećaj da oni ni ne žele da igraju to takmičenje, ni sada ni prošli put.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
The Answer napisao: Čet Sep 28, 2023 3:43 pm Nisam gledao i zaista lupam ovo ali imam neki osećaj da oni ni ne žele da igraju to takmičenje, ni sada ni prošli put.
Ufff zapravo obrnuto, baš baš žele, jedan od mojih najboljih prijatelja radi u klubu i imam dobar uvid u to šta se tamo dešava.

Njihov cilj je bio da se igra Evropa nekako, al jbg s obzirom da klubovi iz Srbije nisu igrali Fibine kupove u zadnjih 5 godina i nemaju nikakav koeficijent, onda moraju svaki put iz poslednjeg kola kvalifikacija.

Zbog toga imaju i strance u ekipi, jer im ovi klinci i veterani nisu baš sposobni da igraju to takmičenje sami, pa se onda pokušava da se dokopaju Evrope i obezbedi neki dodatni novac učešćem tamo.

Inače, od pre 3 godine, od kako je Filip Čović otišao u igračku penziju i preuzeo FMP, te postavio Šoneta Stevanovića za trenera, klub radi totalno nezavisno od CZ. Kao što ste videli u poslednje tri sezone (ova i prošle 2) nije bilo onog seljakanja igrača iz FMP-a u CZ i suprotno. Stalno se piše o tome kako će škart iz CZ u vidu Ilića, Kuzmića, Raduljice, Lazarevića i sličnih u FMP, međutim to se više ne radi, jer ovi nisu "dužni" nikoga da uzimaju ako im ne odgovara.

Znam da mnogi neće verovati i da ne znaju to, ali mnogo je zdravija priča trenutno u FMP-u, u odnosu na ranije, kolko se to može reći za jedan klub kojem je Čović prezidente.

Svakako mi je žao Šoneta (trenera) jer je pošten i vredan lik
  • 1
  • 501
  • 502
  • 503
  • 504
  • 505
  • 515

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]