Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
By milanezija
MILOS OBILIC napisao:Od 13.aprila ekipe koje ne udju u Super ligu igrace Razvojnu ligu koju promovise KSS i Dejan Tomasevic.

Pa mi kao NBA :dance: :dance: :dance:
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
izuzetno mi se svidja sto su timovi iz gradova kao sto su Novi Sad, Uzice, Valjevo, Nis i Krusevac plasirali u ligu od 8.
bice ovo lepa sezona.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Vojvodina ce verovatno igrati u Beocinu, a ne u Novom Sadu, procitao sam tako nesto. Videcemo da li ce tako i biti.
Korisnikov avatar
By Gaja
Salvatore Guliano napisao:izuzetno mi se svidja sto su timovi iz gradova kao sto su Novi Sad, Uzice, Valjevo, Nis i Krusevac plasirali u ligu od 8.
bice ovo lepa sezona.
И мени.Прошле године баш било глупо,све се играло у Бг,3/4 Србије остало ускраћено да види најбоље тимове наше земље.Сада ће моћи да уживају људи од севера па до југа.
By BOGDAN 13
Karaburac napisao:Vojvodina ce verovatno igrati u Beocinu, a ne u Novom Sadu, procitao sam tako nesto. Videcemo da li ce tako i biti.
valjda na klisi a stize im markovic iz f m p i mozda jao mile
Korisnikov avatar
By Gaja
BOGDAN 13 napisao:
Karaburac napisao:Vojvodina ce verovatno igrati u Beocinu, a ne u Novom Sadu, procitao sam tako nesto. Videcemo da li ce tako i biti.
valjda na klisi a stize im markovic iz f m p i mozda jao mile
A gde je Beocin :oops: I koliko ima stanovnika?
Bice super zanimljiva SL,Vosa sa Miletom,Vizura sa Novicom i Marjanovicem u Krusevcu,Metalac mozda sa Slavkanom i Dasicem...
Sad je izgleda u trendu da se menjaju gradovi,sto na kraju ispadne dobro jer uvek ima vise publike u tom novom gradu nego tamo odakle je klub.Pre svega Kg,sinoc malo gledao Vizuru na SOS i hala je bila skoro puna,a verujem da ce biti tako i u Beocinu ako ode Vosa tamo.
Korisnikov avatar
By Karaburac
nemam pojma koliko ima stanovnika par hiljada verovatno, ali je blizu Novog Sada sa sremske strane Dunava, preko puta Futoga.
Korisnikov avatar
By Zex88
Sinoc je Gagi Nikolic kod Tegija najavio da ce igrati Vosa u NS(ali ne u Spensu) i da ce imati podrsku Firme..
Prikazan je i docek Uzicana,kao i pune tribine u Bg-u(FF)..
Bice zanimljivo..

Dasic 99% nece moci da igra za Metalac.
Korisnikov avatar
By Karaburac
bilo bi lepo da tako bude.
Uzicani su imali ubedljivo najbolju podrsku u KLS-u i jako mi je drago sto su uspeli da udju u Super ligu.
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 218
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige