Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Zex88

Oni zive fudbal... <3

Rama, ako ne gresim,kada su ga zvali za BIH,Krunic je tada bio u Borcu iz Cacka.. Tek kasnije je postao ovo sto je danas..
Korisnikov avatar
By Valderama
NAJEŽIO SAM SE! :P Ljudi gaje strast prema fudbalu koja je nepojmljiva za nas Evropljane. Koliko mi se čini ovo se dešava na renoviranom "Monumentalu".

Zexx, nema veze, tvoj narod se 4 godine krvavo borio protiv nezavisnosti BiH i ti sad ideš da igraš za tu državu?! Gde je tu logika?
By surda
Logika trbuhom za kruhom.
Iliti borba za samopromociju i bolji ugovor.

Rat je zavrsio prije 30g.
Mislim da koliko je opasno izgubiti svoj nacionalni identitet toliko je opasno prozivati nekog zbog odluke da igra za ovu ili onu repku.

Ako nas savez nije nista pokusao da uradim po tom pitanju mozes samo njih prozivati.
U ovom slucaju je i to upitno jer je lik ocigledno late bloomer.
Korisnikov avatar
By Zex88
Upravo to..

Jebiga,život profesionalnog sportiste je težak..I malo njih se naplati..A mečevi u reprezentaciji su dobra odskočna daska..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Ovo je verovatno jedan od najgorih mečeva Srbije..Bukvalno 2 pasa nismo spojili..

Ilić i Grujić kriminal..Djuričič ne može da igra desnog spoljnog.. SMS nije ni došao na meč..

Očekujem Radonjića i Lukića odmah..

Korisnikov avatar
By Zex88
Bitna pobeda..Očajna igra,ali ko te pita..2 pobede,6 bodova,bez primljenog gola..Idemo dalje..

• 1
  • 2018
  • 2019
  • 2020
  • 2021
  • 2022
  • 2100
Fudbal

novi selektor :mrgreen: https://sportal.blic.rs[…]

KK Crvena Zvezda 24/25

ovo su one unaprijed upisane pobjede gdje ekipa po[…]