Stare teme
By Gsk133
Neko ko nije gledao utakmicu, a sudeći po onom šta pišu navijači Zvezde pomislili bi da su sudije drastično oštetile njih, a sve što treba da znaju o sinocnoj utakmici je to da je Zvezda izvela 11 bacanje više od Partizana, 3 bacanja više u prvom poluvremenu, da je Partizan u 3-oj četvrtini posle 2 minuta izašao iz bonusa, da su igrači Zvezde igrali rukometnu odbranu gde im se ništa nije sviralo, gde se svirao samo jedan faul na Panteru tokom cele utakmice, da Branku Lazicu nije sviran nijedan faul tokom cele utakmice, a nad Panterom ih je napravio samo nekoliko(a realno i u rukometu bi Lazic imao 3 iskljucenja posle 10 minuta). Kome ovo nije jasno, a sve su činjenice, onda ne znam šta da kažem više.
By Gsk133
Kad nas budu pobedili posteno(a to će biti nikad)priznaću. Naveo sam milion i jednu činjenicu šta je bilo sinoc ali džaba. Plus smo imali skraćenu rotaciju, bez Madara i Papapetrua, a oni su igrali bez 2 beznačajna igrača Ivanovića i Holanda. Treba se zalagati da nam završnicu Aba i naše lige sude strane sudije da se ne bi ponovio scenario iz prošle sezone gde je Covic unapred zakulisnim radnjama napravio haos u Aba ligi.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
gramada napisao: Sub Feb 18, 2023 11:02 pm Kako bre sugjenje razbili su nas posteno zar je tesko priznati..............
Bukvalno, ne znam što se ljudi hvataju za sudijske greške i sav taj brlog... Nije mi jasno zašto je teško prihvatiti da su nas razbili, odnosno da su nas okrenuli naglavačke.

Jedine dve činjenice koje treba da se znaju o ovoj utakmici su po mom mišljenju:

1. Imali smo +18 u jednom trenutku utakmice i uspeli smo da utakmicu izgubimo sa 8 razlike.
2. Imali smo 15 izgubljenih lopti.

Neverovatno mi je da dozvolimo sebi da imamo takav pad u igri, pogotovo u takmičenju kakvo je kup i u utakmici kakva je derbi. Opet se dokazuje ono da ovaj tim nema to nešto u sebi, nema to ubilačko i nema tu energiju za ovakve utakmice...

Bilo kako bilo izgubili smo i to je to, nadam se samo da nas ovo neće spustiti mnogo, jer je osvajanje kupa moglo da nam da fin vetar u leđa pred poslednjih 10 kola EL.
By Gsk133
Šta su nam uradile sudije večeras. Ovo je bio "masakr " od sudjenja. Izgubili su nam utakmicu kada nam. Nisu sudili aut za nas na 3 razlike za Fener. Milion nepostojećih faulova su sudili u Fenerovu korist . Čemu smisao igrati kada se ovako sudi.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Ajde bre više vi sa suđenjem, suđenje je bilo onako kako se i očekuje kada igra jedan Fener protiv jednog Partizana, prosto reputaciju kod sudija moraš da zaslužiš, zna se dobro ko je jedan od najboljih timova u Evropi, a ko kratkoročni projekat. Itudis i Žoc kad se stave na vagu, jeste da je Žoc teži, ali prosto suđenje nije bilo ni blizu masakra. Većina faulova koji su svirani u njihovu korist su bili faulovi, imali smo i mi sekvencu u 3/4 kada su nam sudili u našu korist, sve je to normalno, neće svaku ključnu nama suditi, a neće ni njima, da ne bi uticali na meč. Po mom mišljenju suđenje nije bilo ključni faktor u našem porazu.

Neverovatno mi je da njima Gudurić sedi na klupi celu 3/4 i mi to ne iskoristimo, a onda kad je ušao, onda nas je rasturio. Ne možemo da nađemo igrača koji može da ga čuva, ne možemo već dve godine da stignemo da izrotiramo u odbrani kako treba, pa nas pune trojkama sa dodatnim pasom. Nas je juče odbrana ubila, Pjer je imao 5/5 za tri, od čega su mu svih 5 šuteva bili otvoreni sa desnih 45 ili iz ćoška iz pasa više, koji je sledio iz naše loše i kasne rotacije. Šta ima da pričamo posle toga? Pored toga što ajde pik branimo iskakanjem ili preuzimanjem, pa to i nekako da prebrodim, ali pomoć sa prvog pasa, koja se uči u kadetima se kod nas stalno viđa na utakmicama. Ja to ne mogu da svarim iskreno, biće na kraju da je Željko bio u pravu da su mu igračii glupi, kao što se pričalo...

U napadu nama 3/4 oba pleja dobijaju po 3. ličnu, pa ulazi Avram, te uz njega kolko-tolko i izgurasmo 5 minuta na parketu i na neku želju Smajlagića smo bili u igri, a onda počinje da pada i Avram, a mi ne možemo da rešimo napad u našu korist i ne vraćaju se ni Exum ni Madar koji su do tada u odličnom ritmu bili. Pa ostavi ga, nek i dobije 4. faul, nije ništa strašno. U tim trenucima se lomilo i tada smo izgubili utakmicu, jer nismo uspeli da kupimo koš i da se odlepimo lepo, a oni su strpljivo i polako topili prednost, koristili našu svaku grešku i na kraju nas dobili.

Ja nastavljam da samo prezirem Pantera, jer čovek ono što divlja i pogađa u napadu, s druge strane samo prosipa u odbrani, znači koliko gluposti on pravi u odbrani to je meni neverovatno, a onda iz njegovih grešaka ili drugi prave faul ili se otvara neki drugi igrač ili njegov igrač pogađa. Ona situacija gde ga Gudura prolazi bez ikakvog problema i bloka sa centralne pozicije, a on pokušava Guduri sa leđa da izbije loptu, što ne uspeva i Marko daje zicer sam, uz faul dal Lesora koji je pokušao da ga isprati na obruču... Znači gadi mi se taj Panter.

A kad smo kod gađenja, gadi mi se i ona šaka jada što se zovu navijačima Partizana. Ti vodiš protiv Fenera a nema nikakve atmosfere, oni te lome, nema reakcije, ne ume da se prepozna situacija, nit simpatizeri, nit ovi plaćeni organizovani da razmrdaju tim, a dobro se zna kakva smo ložana od tima i kako svi naši igrači igraju na višem nivou kada zagrmi hala...

Nema šta preterano da se tu zameri igračima iskreno, odigrali su ok meč, mislim da je i ovaj meč izgubio Željko, kao i onaj u KRK. No nije kraj sveta, igrali smo protiv jenog Fenera, koji je top 5 ekipa u Evropi i koji. Izjednačeni smo sa Makabijem i Žalgirisom, od čega sa jednima imamo pozitivan a drugima negativan skor, videćemo večeras nakon završetka kola kako stojimo. Ništa nije izgubljeno, ova utakmica se i nije očekivao da se dobije, sledeće tri su bitne Alba, Milano i Virtus, tu se lomi sezona.
By milanezija
Ajde bre više vi sa suđenjem, suđenje je bilo onako kako se i očekuje kada igra jedan Fener protiv jednog Partizana, prosto reputaciju kod sudija moraš da zaslužiš, zna se dobro ko je jedan od najboljih timova u Evropi, a ko kratkoročni projekat. Itudis i Žoc kad se stave na vagu, jeste da je Žoc teži, ali prosto suđenje nije bilo ni blizu masakra. Većina faulova koji su svirani u njihovu korist su bili faulovi, imali smo i mi sekvencu u 3/4 kada su nam sudili u našu korist, sve je to normalno, neće svaku ključnu nama suditi, a neće ni njima, da ne bi uticali na meč. Po mom mišljenju suđenje nije bilo ključni faktor u našem porazu.

:clap: :sick: :sick: (gde su nam povrać smajliji, mislio sam da ih imamo :lol:)

Suđenje nije bilo masakr ali su im dali loptu na -3 iz koje daju 3 poena, kad smo se podigli posle -8
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Niste realni, to je... Dobro se zna ko ima predost i ka čemu naginju sudije, da zaštite i poguraju bolje timove... Pa kako je onda Barsa dobila CZ u Pioniru? Normalno je to, mi smo čak i odlično suđenje imali ove sezone, ali je sve to sigurno zbog Željka. Pa mi u ABA ligi imamo protiv nekih timova koji nisu Zvezda suđenje kao sinoć, kao da niste navikli, ne razumem vas...
By Šipurske livade
Sudija jeste tu loptu odstetio Partizan, a poraz je dosao zbog lose odbrane, stalno nesto skupljate ili udvajate, a oni bace pas u stranu i covek sam na trojci. Ubili su vas trojkama. Avramovic kada je usao na pleja odbrana Partizana je po meni bila rasprad.
Sa pozicije 3 i 4 od Trifunovica, Stratosa, Lideja i Nanelija sinoc slaba vajda.
Korisnikov avatar
By Zex88
Stratos?

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

• 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 55

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]