Korisnikov avatar
By The Answer
#276513
Ja samo znam da bilo koga da uzmem od dvojica Omić i Jogi ovaj drugi će da bude bolji :lol: ... a obojicu ne mogu... msm u teoriji mogu, naročito ako se potvrdi za Božića ali to je već pitanje svih pitanja da li igra ili ne :doh:
By surda
#276514
Ja ga zasad planiram u timu. Barem dok se ne javi novi klub sa zvanicnim saopstenjem da je potpisao.
Produzio lik ugovor krajem prosle godine.

Sta se to moglo znacajno promijeniti da sad ode?
Jedino neka dobra ponuda.
Koliko brzo se ugovor moze raskinuti na osnovu nisplacivanja plata?
Korisnikov avatar
By The Answer
#276515
Ja koliko znam on im je zapretio da ako ne daju pare neće da igra. Možda ih samo cima i pritiska kako bi brže dali plate a možda i istraje pa ako ne daju pare ostvari pretnje. Ne mora da raskine ugovor, dovoljno je da igra preko one stvari i nama sezone odoše u istu u slučaju da ga jedan proda a drugi ne. Da ga jebem Milunka... :think:


Ja ću da čekam. I ovako mi fali izmena ako još i njega budem morao da menjam biće haos plus će mi ostati jedno 100-120 kredita bačeno.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
#276516
Такође, фали ми пар измена да направим занимљивијим овај фантази...

Оно што се зна је да му нису исплатили плате, а сад да ли ће му исплатити или не питање је. У проблемима је опет Задар, мада ми је чудно да је продужио био уговор, што кажеш шта је могло да се промени за месец дана сем неке обзиљне понуде. Он има бруталне бројке овде, а имао је и лани, дакле после две јаке сезоне узлазном путањом очекујем да га менаџер шибне у неку Русију или Турску. Мада, у Будућности је показао скоро ништа, тако да са њим никад ниси на миру. Он је дечко у глави мало онако проблематичан, али оно сад јесте старији, а да ли је зрелији јбм ли га. У најбољим је кошаркашким годинама, видећемо. Не помиње се нигде ни један конкретан клуб да га је тражио...
Korisnikov avatar
By Mutinjo
#276517
Ja lično mislim da su se dogovorili. U fazonu, on produži ugovor, oni ga uvaljaju negde I dobiju kakvo takvo obeštećenje. To bi onda značilo da su u dobrim odnosima i da on hoće da im se oduži što su ga afirmisali na način da im namakne neku kintu.
E sad, ako su u svađi, i on ih optužuje da ne plaćaju plate, onda moja teorija pada u vodu.
U suštini, to za fantasy nije ni bitno, nego onako, razmišljam...

Sent from my M2103K19G using Tapatalk

Korisnikov avatar
By The Answer
#276518
Ugovor je produžen do kraja sezone, msm da tu obeštećenje neko nije ni bilo u igri. Ne optužuje on njih da ne daju pare, to je činjenica, samo je pitanje da li je definitivno nadrkan zbog toga ili ih samo pritiska. Zadrani danas pominju da je moguće da ostanu i bez Drežnjaka. Bio je danas neki sastanak gradskih oca u Zadru, valjda ćemo ubrzo znati na čemu smo... ponavljam i njegov bol u kurcu može biti presudan sada, a ne zvaničan status.


Sa druge strane koji je zvaničan status Frejzera? Ako on zaista ide u Zenit eto Valinskasa kao petog kandidata na PG a samo 2 pozicije, pakao. Imam jedno 7 kombinacija u glavi, a obično imam dve, a kad previše komplikujem zna se da sledi katastrofa. Da li Omić, da li Jogi, da li obojica, koga od dvojica iz Partizana ostaviti ili ih ne dirati uopšte jer je duplo EL kolo pa će igrati jer će ovi bitni stranci izginuti tamo, ko će od Meginog četverca moći najviše protiv Partizana, da li Hejl može da zablista kao u prvom delu sezone, da li je Kampacov medeni mesec gotov, Nelson ili Saliven ili ni jedan ni drugi... biće ovo duga nedelja, lakše bi mi bilo da se sad zaključaju timovi :lol:
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
#276519
The Answer napisao: Pon Jan 30, 2023 9:41 pm Sa druge strane koji je zvaničan status Frejzera? Ako on zaista ide u Zenit eto Valinskasa kao petog kandidata na PG a samo 2 pozicije, pakao. Imam jedno 7 kombinacija u glavi, a obično imam dve, a kad previše komplikujem zna se da sledi katastrofa. Da li Omić, da li Jogi, da li obojica, koga od dvojica iz Partizana ostaviti ili ih ne dirati uopšte jer je duplo EL kolo pa će igrati jer će ovi bitni stranci izginuti tamo, ko će od Meginog četverca moći najviše protiv Partizana, da li Hejl može da zablista kao u prvom delu sezone, da li je Kampacov medeni mesec gotov, Nelson ili Saliven ili ni jedan ni drugi... biće ovo duga nedelja, lakše bi mi bilo da se sad zaključaju timovi :lol:
Bukvalno sam juče sve te dileme imao dok sam gleda raspored i tumbao tim, pretpripremao ga za sledeće kolo. Sve ista razmišljanja, sad će biti jebeno pobediti, kad smo skoro na istom u smislu mogućnosti za manevar. :mrgreen:
Korisnikov avatar
By Mutinjo
#276520
Brat Valinskas je zakucan. Ima da nas proda sve u paketu, osećam

Sent from my M2103K19G using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
#276528
Nikako mi nije jasno zašto njega vode kao pleja, kada je lik čist šuter, čista dvojka. Tehnički ovde je Avramović 2, a Valinskas 1, što je nonsens totalni... nervira me ta pozicija 2 u fantaziju, jer su tu šta samo niska krila i neki bekovi, koji nisu poenteri ?

Ima li novosti za Luku?
  • 1
  • 1194
  • 1195
  • 1196
  • 1197
  • 1198
  • 1295
КК Partizan 24/25

Dobro je sto je otisao Punter za tri godine potros[…]

KK Crvena Zvezda 24/25

Izgleda da smo zavrsili Kenana, nije los kao 6 igr[…]