- Pet Nov 18, 2022 11:26 am
Dobra utakmica za vas i vrlo bitna pobeda, jeste da je Asvel jedan od najslabijih ekipa u ligi, ali bitna za samopouzdanje i trenera i ekipe, koja je promenom trenera počela da igra drugačije. Fino ste izgledali, sem u 3/4 kada ste imali pomračenje uma.
Tek je došao Duško, ali deluje da će posložiti sve on, a s obzirom da mu je ovo prva utakmica bilo je logično da dosta menja kako bi mogao da vidi šta od koga može da dobije i traži, zato neke čudne minutaže. Iskristalisaće se sve to kroz nedelju dana.
Zanimljivo je da ste utakmicu dobili i završnicu igrali bez Vildoze, što je velika stvar za Džonijevo samopouzdanje. Kao što najavih procvat Džonija Ivanovića, tako i bi.
Ovo što reče Obilić da je dobar faul, jeste slažem se. Ja bih ga isto pravio, pizdeo sam na Pešića onaj dan kada je odlučio da brani zadnji napad u istoj situaciji... Zanimljivo je bilo da Parker neznalica nije očekivao da će se praviti faul i iznenadili su se, a odličan i odabir igrača koji će biti fauliran. Na kraju ispade dobro.
@ZEX, ne možeš očekivati da Nedović ne uzima one šuteve, on od toga živi, to je njegov način igre, to ga loži. Dok je bio u Panati isto je tako igrao pa mu se desi da u utakmici ubaci 30 poena i ima 2-3 air ball-a, što mi je neverovatno, ali njega to ne poremeti. Jasno je bilo da je želeo da bude heroj i da mu je ovo prva utakmica u kojoj je to mogao i da uradi i sve se crtalo. Jeste da nije bilo rezona da se šutne u tom trenutku, ali prosto kad imaš takvog igrača u ekipi moraš to očekivati i uzimati kao opciju.