Stare teme
Korisnikov avatar
By skeske
Ja sam ocekivao bas ovako.... Doduse ocekivao sam poraz od Igokee, ne od Zadra, ali kikseve u ABA definitivno jesam. EL je nevjerovatno sranje sa rasporedom, tu je realni kiks samo PAO.
Sad je veoma bitno da nastavimo, a ne da nam dodje neki penzioner koji ce otici na ljeto a isto nece nista osvojiti, i onda opet na ljeto sve ispocetka sa mladim trenerom, pa promjena, pa ovo pa ono.... Guraj sada sa Jovanovicem pa sta bude. Ako se vec bude mijenjalo, moze Zvezda Mitrovic na vise godina.
Korisnikov avatar
By MileBL
Raspadosmo se na kraju, nije ovde realno ocekivati pobjedu ali neke stvari se vide da ovim tempom do nove godine mozda naucimo pobjedjivati na ovom nivou
Smeta mi sto Vildoza igra spustenih ruku odbranu, mogao bi bar iz postovanja prema saigracima podici ruke ako trenera ne jebe ni 5%
Kuzmic pokazuje da je neopravdano skrajnut od strane trenera u pokusaju
Korisnikov avatar
By Zex88
100p od Zadra,90 od Fenera,napredujemo..

Nestvarno je koliko smo ubedljivo najgora ekipa u EL..I dali treneru koji ne zna da miksuje svoje zamisli..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
MileBL napisao:Ovde fali samo trener i dobro krilo
Malo nam za sriću triba..

Korisnikov avatar
By skeske
Na konto ove histerije na trenera... Sta smo mi ocekivali od Jovanovica osim da ga guzi ko stigne u EL. Nije ni do koljena prvom iznad sebe, sto je i normalno, lik nema ozbiljnu sezonu u kosarci.
Zasto sada histerija, zasto kmeka? Ne kontam.
Korisnikov avatar
By Zex88
Pa mogao je makar nešto da uradi pozitivno pa da kažemo,ej ima smisla to što radi..
Da ne pričam što mu je stručni štab,ekipa sa foruma..

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Vildoza se ispucava mnogo, a poceo je i Bentil, sve vise lici na OBrajana, sa onim sutevima iz okreta. Njemu treba reci imas pravo da sutnes trojku kad si sam, u reketu hocemo da igras ledjima ili povratni pas, nema takvih suteva vise. Imamo i problem na skoku i na klupi sa trenerom i na parketu sto nemamo lidera tima.
Korisnikov avatar
By Lepus
Ivanović novi trener? Pola igrača će samovoljno pobjeći ..

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By MileBL
Ma nece, vazno je samo da preraspodjeli uloge i iskristalise akcije da pocnemo pobjedjivati. Onda ce sve polako nalijegati i ekipa ce rasti tokom sezone u svim segmentima
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 79

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]