Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Nesto nije u redu, dal se bojkotuje Jovanovic ili nesto medju igracima nije u redu ko ce ga znati, Vildoza ne dize ruku u odbrani
Korisnikov avatar
By Zex88
Ако има мало образа,поднеће оставку..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

By milanezija
Meni je i dalje neshvatljiva koncepcija ekipe + na mladog trenera dovedeš 2 amatera za asistente

Vildoza, Marković + Ivanović na 1 je skroz ok
Nedović i Dobrić na 2 isto
Holand, Lazić i Lazarević na 3 isto (samo je vreme da Lazarević počne da dobija više minuta jer on je stvoren da zameni Lazića)

I onda dolazimo do visokih gde bog sveti zna šta ste hteli, na 4 su Bentli i Ilić dobar tandem ali na 5 je neshvatljiv kokosinjac

Martin, Petrušev/Mitrović i Kuzmić su kompatibilna trojka, ali u nju ne mogu i Mitrović i Petrušev, jedan je jasan višak, Raduljicu ne vredi ni pominjati
Korisnikov avatar
By MileBL
Nije dobro ni na trojci, tu mora biti jedan fizicki jaci igrac koji zna nesto sa loptom
Godinama smo uparavo na toj poziciji pravili probleme protivnicima sa Kalinicem, Davidovcem i Perperogluom
Lazarevic nije dorastao toj ulozi
Korisnikov avatar
By Lepus
Dobrić mi je bez premca najgori igrač. Bar iz ugla očekivano-isporučeno.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By MileBL
I jos da dodam samo da slucajno Kari ne dodje za trenera, nema on vise snage konstantno trenirati ekipu, reprezentacija je za njega preveliki zalogaj
Korisnikov avatar
By Zex88
milanezija napisao:Meni je i dalje neshvatljiva koncepcija ekipe + na mladog trenera dovedeš 2 amatera za asistente

Vildoza, Marković + Ivanović na 1 je skroz ok
Nedović i Dobrić na 2 isto
Holand, Lazić i Lazarević na 3 isto (samo je vreme da Lazarević počne da dobija više minuta jer on je stvoren da zameni Lazića)

I onda dolazimo do visokih gde bog sveti zna šta ste hteli, na 4 su Bentli i Ilić dobar tandem ali na 5 je neshvatljiv kokosinjac

Martin, Petrušev/Mitrović i Kuzmić su kompatibilna trojka, ali u nju ne mogu i Mitrović i Petrušev, jedan je jasan višak, Raduljicu ne vredi ni pominjati
Буквално делује,ајде ви децо глумите помоћнике,кога боле ноге..Отужни смо на клупи..
Мора квалитетнија тројка,Холанд игра мало,а Лазаревић и Лазић је преслабо за 3..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By gramada
Možda se očekivalo lošo izdanje Zvezde ove godine zbog promene trenera,igrača ali baš ovoliko loše sigurno nije, ipak Radonjić i Kalinić su klasa za ove ostale
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 79

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]