- Čet Nov 03, 2022 2:09 pm
Nije mi jasno dovođenje igrača od 26 godina, koji nema iskustva igranja u Evropi, na najosetljivijoj poziciji u ekipi, davanje uloge prvog pleja i nakon dva meseca otpuštanje istog, nakon svega 5 utakmica odigranih u oba takmičenja. Dali ste mu kao šansu i odrešene ruke, daleko od toga da je to zapravo bilo i sad nije se dokazao i ćao beži ne valjaš... Nema nikakvog smisla, prvo dovođenje takvog igrača na toj poziciji sa očekivanjima da bude novi Nejt Volters ili Luka Vildoza, a onda otpuštanje nakon svega 5 utakmica, u kojima ruku na srce nije bio dobar, ali opet malo mi je prerano za lomljenje koplja. Iskreno verujem da bi se on do januara doveo u red i pohvatao i svoju ulogu i način igre i kriterijume i slično, ali prosto nije bilo strpljenja. Verovatno ni on nije najsrećniji sa ulogom koju bi imao i minutima koje bi dobio sad nakon povratka Nedovića i dolaska Vildoze. Da sam na mestu njegovog menadžera, poslao bih ga u neki EK klub gde bi bio prva violina, da ne kažem da bi mogao da bude jako pojačanje za 10ak ABA liga klubova.
Mnogo nelogičnosti u vašem timu i klubu, ali i kod nas je bilo takvih stvari na početku mandata presađenog kada smo dovodili igrače koji nisu igrali pa bili otpušteni posle nekog vremena, pa je dovođen jedan Samardo Semjuels koji je EL centar u tom trenutku i slično...
Kao što reče Žex, ovo je jedan od nekoliko odlazaka koji treba da se naprave u timu, a trenera ne bih komentarisao i dao bih mu više vremena... Dokle god u ABA ligi nemate poraz, to je dobro po njega, čak i da izgubi derbi od nas, opet mislim da će biti siguran.