Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
MileBL napisao:Slavicemo trenera koji Branka Lazica posalje van 12, teze ce sa njim ici nego sa Filipom
Odmah je propao čim je Radonjić otišao..

A ni kod Radonjića mu nisu cvetale ruže..

Mislim da Lazarević treba da uzme njegovo mesto u 12..

Velika je nepravda prema Iliću..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Raduljica je na 2 godine potpisan, taj potez mi nikako nije jasan, pogotovo što imaš i Kuzmića pod ugovorom, koji je od Miroslava bolji za koplje, makar defanzivno ali dobro vaša stvar...

@Mile šta bi sa Raduljicom što ne školuje sa niskog posta? Ili se još nije vratio u formu, treba ga sačekati... Sinoć kad je udario u Stefana Đorđevića, samo se vratio jedva dobacio do prvog obruča sa 3 metra od koša iz horoga.

Vildoza je ludilo od igrača, stvano čovek je virtuoz, kad zavrti ono njegovo magiju pravi, ogromno pojačanje, plus se poklopilo sa oporavkom Nedovića. Mnogo su i ostali igrači profitirali od njegovog dovođenja, pre svega centri. Za ABA ligu on je svemirski igrač.
Korisnikov avatar
By MileBL
Trener ne zna postaviti igru, zar ne vidis sta se desava
Raduljica je doveden umjesto Kuzmica da bi bolje finisirao oko obruca ali dzabe sve, daleko smo od tog dijela igre
Korisnikov avatar
By Lepus
Raduljica bi prvo morao moći doći do obruča, pa tek onda da pokuša finiširati.

Osim debilu Čoviću, mislim da nikome na ovom svijetu nema logike u dovođenju Raduljice.
Korisnikov avatar
By MileBL
Kontam da ne neko nekome nesto duzan, pa daj da ispeglamo racune
Slicno je bilo sa bivstvovanjem Keselja, Cirbesa, sada Dzenkinsa u FMP-u, koce im znati
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Nema potrebe da Markovic, Lazic i Lazarevic igraju po 25 minuta, Markovic 15, Lazic 10 do 15, Lazarevic 10 do 15 to je maksimum, a dati vecu sansu i ulogu Holandu da vidimo koliko moze i ubacivati i Ilica u tim.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Trener ne zna postaviti igru, zar ne vidis sta se desavaSlika

Vidim, zato i kažem, sarkastičan sam, jer džabe mu igrači ako ne ume da ih koristi. A što se tiče Miroslava, tu jednu jedinu situaciju u napadu kada je dobio loptu u dobroj poziciji bio je nemoćan pored Đorđevića, koji ruku na srce i nije neki vau centar...
MileBL napisao: Uto Nov 01, 2022 3:43 pm Kontam da ne neko nekome nesto duzan, pa daj da ispeglamo racune
Slicno je bilo sa bivstvovanjem Keselja, Cirbesa, sada Dzenkinsa u FMP-u, koce im znati
Moguće da je ta varijanta, Kešelj i Cirbres su bili tako očigledni, ali mi je bilo ok potišeš ih na godinu dana ili na 3 meseca pa produžiš, braniš se kratkom rotacijom i slično. Sad si imao već popunjen roster igračima na poziciji 5 i ti dovedeš igrača koji ne može da pravi razliku na ABA nivou...
Korisnikov avatar
By Zex88
Raskinut ugovor sa Adamsom..

Jedan manje..Ima ih još dosta na čekanju..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Nije mi jasno dovođenje igrača od 26 godina, koji nema iskustva igranja u Evropi, na najosetljivijoj poziciji u ekipi, davanje uloge prvog pleja i nakon dva meseca otpuštanje istog, nakon svega 5 utakmica odigranih u oba takmičenja. Dali ste mu kao šansu i odrešene ruke, daleko od toga da je to zapravo bilo i sad nije se dokazao i ćao beži ne valjaš... Nema nikakvog smisla, prvo dovođenje takvog igrača na toj poziciji sa očekivanjima da bude novi Nejt Volters ili Luka Vildoza, a onda otpuštanje nakon svega 5 utakmica, u kojima ruku na srce nije bio dobar, ali opet malo mi je prerano za lomljenje koplja. Iskreno verujem da bi se on do januara doveo u red i pohvatao i svoju ulogu i način igre i kriterijume i slično, ali prosto nije bilo strpljenja. Verovatno ni on nije najsrećniji sa ulogom koju bi imao i minutima koje bi dobio sad nakon povratka Nedovića i dolaska Vildoze. Da sam na mestu njegovog menadžera, poslao bih ga u neki EK klub gde bi bio prva violina, da ne kažem da bi mogao da bude jako pojačanje za 10ak ABA liga klubova.

Mnogo nelogičnosti u vašem timu i klubu, ali i kod nas je bilo takvih stvari na početku mandata presađenog kada smo dovodili igrače koji nisu igrali pa bili otpušteni posle nekog vremena, pa je dovođen jedan Samardo Semjuels koji je EL centar u tom trenutku i slično...

Kao što reče Žex, ovo je jedan od nekoliko odlazaka koji treba da se naprave u timu, a trenera ne bih komentarisao i dao bih mu više vremena... Dokle god u ABA ligi nemate poraz, to je dobro po njega, čak i da izgubi derbi od nas, opet mislim da će biti siguran.
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 79

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]