Stare teme
Korisnikov avatar
By gramada
NIje bas napad i toliko los , koliko je odbarana katastrofalna, defanzivni skok, pogotovo odbrana od tri poena............
Bice to bolje od porsle godine ali dali je dovoljno za osvjanje ABA ne znam... EL ne racunam
Korisnikov avatar
By MileBL
Malo me cudi rola Papapetrua, jbt, momak igra ulogu Dangubica, nije sigurno za tu ulogu napustio Pao
Mislim da Zoc ocekuje pojacanje uskoro, nema sanse da bi od starta sezone krenuo sa ovako kratkom rotacijom
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Dozvoliti 18-2 seriju, tuga i ocaj. Zeljko ne pravi izmene, prvo poluvreme ne menja Lesora i Dejvis daje desetak poena, a u 4 cetvrtini zaboravlja da odmori Ledeja. Andjusic zaboravljen na klupi, stranci kroje sve. Madar sedi na klupi, a Egzum svojim greskama vraca Armani.
Korisnikov avatar
By gramada
Reko je da ceka Avrama i Smajlija i da nema pojacanja tako je reko e sad, ako ne dovedemo centra tesko da cemo i ABA igrati

A ovo sto se desava poslednja 2-3 minuta je prosto nemoguce ali to je to, od sjajnog prvog dela , lose celo drugo pogotovo zadmnja 2-3 minuta koji raspad serija 2-18 nevrovatno
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Egzum je bas pojacanje umesto Avramovica, igrac koji silom prika igra pleja, ako ga krene super, ako ga ne krene sacuvaj se ko moze. Vama fali plej, ali opet da li bi plej mogao da pomogne ovoj ekipi kad imate Egzuma i Pantera koji moraju da imaju loptu u rukama ?
By Gsk133
Sklonio sam baksuza sa prve stranice. Od četvrtka kreće serija pobeda. Nestvarno izgubljena utakmica greškama Egzuma i Andjusica.
Poslednja izmena od Gsk133 u Sre Okt 19, 2022 1:07 am, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Šta mi radimo, kako se ubijamo... Stranci koji treba da donose prevagu, oni nas sakate

Poslato sa FNE-NX9 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Ovo sinoć je bilo za klasu bolje od svega što smo igrali u zadnjih godinu dana, konačno se videla neka energija, pre svega u vidu Lesora koji je igrao bez izmene 38,5 minuta, ali i Lideja koji je konačno proradio ove godine. Ono što nas je držalo je dobar % šuta za 3, raduje me da se ne libe igrači da pokušaju kada su sami, što se realno i očekuje od igrača ovog kalibra. Panter ztu i tamo, napadački loš, ali nije bio tolko štetan po ekipu u odbrani, nešto kao i Egzum, koji je bio odličan u odbrani a u napadu upitan u nekim situacijama. Naneli i Papapetru su juče falili u napadu, falila je ta konzistentnost, a veliki doprinos su doneli i Đuša i Madar u prvom poluvremenu i odlično izgledali. Opet su nas na strpljenje i svoju igru protivnici dobili, opet smo od gotovog napravili veresiju, ali opet je po mom mišljenju Željko kriv za to jer su mu izmene bile kasne. Držati Đušu koji je odigrao odličnu sekvencu u 2/4 na klupi celo drugo poluvreme i ubaciti ga na 40 sekundi do kraja je budalaština... Takođe, Madar koji je imao odličnu napadačku utakmicu sedi na klupi skoro celo drugo poluvreme, dok Egzum pravi gluposti u napadu. Lepo je sve izgledalo, samo se u jednom trenutku izgubio kompas.

Ono što pričam duže vreme, lakše mi je da gledam Zagorca i Dangubića kako greše i bacaju dva puta u 3 napada loptu nikome u pravcu table gde je najbliži igrač na metar od mesta na koje ide lopta, u sred pozicionog napada, nego da gledam kako to rade Egzum i Naneli koji su iskusni i kvalitetni igrači, plus zarađuju milione. Prosto ako si doveo njih, valjda moraš da očekuješ da će da osnovne stvari odrade kako treba, a ne kao neki priučeni igrači ABA 2 ranga.

Takođe, ne mogu da razumem da dve godine nas ekipe pune sa trojke ko blesavi, nema šutera koji se protiv nas nije naigrao. Eno sinoć u 4/4 u bitnom trenutku primamo iz čeonog auta na par sekundi do isteka napada trojku iz ćoška od protivničkog najboljeg šutera Šildsa. A opet i to da Šildsu dopustiš da ubaci 25 poena, pa ne znam koji skauting ti treba da bi to trebao da znaš da je on najveća opasnost i najbolji njihov igrač... Takođe, ono što sam pričao, opet je centar protiv nas odigrao top meč, Dejvis koji je u prethodna dva meča protiv Albe i Asvela imao ukupno 10 poena, sinoć nam je ubacio 15.

To je moja poenta, nemam ništa protiv ovih momaka, samo očigledno da neke ovo ne radi i da su potpuni profesionalci kojima je ovo još samo jedan dan na poslu, te nemaju hajp oko bilo čega, na šta smo mi navikli. Kod nas su dolazili igrači i bili privilegovani time što će igrati za nas jer je to jedino mesto na kojem bi mogli da igraju EL, e sada je situacija drugačija i prosto je izgleda najveći problem naći motivaciju kod tih igrača - Nanelija konkretno.

Jasno je da fali Avramović, ali ne znam koliko bi nam i on pomogao sem energije koju donosi. Meni deluje da Željko računa i na Smajlija, te da bi on sa Lesorom bio naša opcija na 5, jer deluje da za Balšu neće da se troše živci.

Ona alibi konferencija, to ne bih da komentarišem, sram ga bilo za ono...

Sutra već Virtus, tu ništa ne očekujem, ne znam kako će ekipa regovati nakon 0-3 i dva poraza nakon što smo vodili u zadnjih 2 minuta. Pre kada se to dešavalo smo se vadili na izgovore da je mlad tim, da su oscilacije normalne, da nemaju iskustva i slično, sada nakon utakmice u kojoj ti mladi igrači nisu parketa videli sem na zagravanju, a strani plaćenici igrali po 35 minuta, ne možeš taj izgovor da koristiš prosto.

I, da, da ne ostanem dužan @milaneziji, naravno da ne mislim da Željko nema ni jednu akciju, naravno da ne mislim da je on idiot koji daje igračima da divljaju, već mislim da nemamo karakterističan način igre tima, na šta smo navikli. Da li je to igra na centre ili jaka odbrana i tranzicija ili veliki broj šuteva za tri bez puno razmišljanja ili nešto skroz sedmo... Poenta je da nemamo akciju koju možeš iz utakmice u utakmicu da ponoviš par puta i da se to vidi i prepozna. To je bila moja poenta, naravno da čovek ima sijaset specijala i akcija, ali nekako mislim da bismo sa manje njih i sa boljom upotrebom pojedinih igrača bolje izgleadli.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 55

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]