Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Meni su stranci tako tanki,nikakvu razliku ne prave..

Deluje da nismo najbolje birali.. Olimpijakos nas je razneo lagano..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By MileBL
Kad sam ja pisao da tu nema vajde...
Ali ipak je do trenera, ima tu igraca od kojih se moze sloziti fin tim
Voleo bih znati sta o svemu misli Jovanovic i koji su mu planovi
Takodje hendikep je izostanak Nedovica i Dobrica
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Kosarkars.com naziv lige

League id: 18

League password: 20220926001618BDpVc7J

Ulazite da vidimo koliko nas ima. Sutra cu ja poslati privatne poruke forumasima koji cesto pisu da vidim hoce li da igraju, a neka uradi to i jos neko od vas, neka svako pozove nekoga sa kim ej u kontaktu.
Bilo bi lepo da nas ima za 2H2 ligu.
Korisnikov avatar
By skeske
Ne vidi se trenerov pecat uopste. Sto i nije cudno jer niti je on birao igrace, niti je imao vremena da od ovog sto ima napravi tim. Morace se sve usput rjesavati.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Doveli smo Evrokup pojacanja, Adamsa iz Australije kojem treba vreme da se privikne na nasu kosarku, Holanda u 34 godine iz Evrokupa, Bentila jednog od najgorih igraca Evrolige uz Sent Rosa, Nedovica vecito povredjenog, koji nikad nije igrao za neki ozbiljan tim Evrolige.
Korisnikov avatar
By MileBL
Mislim da je Covic doveo Holanda samo zato sto je dao onu trojku Partizanu i sto rezi
Martin je doveden populisticki, takav tip centra kod nas ne prolazi, probano ne znam koliko puta i sve promasaji.
Za niskog crnca na centarskoj poziciji mora se imati ostatak petorke ofanzivno potentan, kako bi odbrane protivnika siroko stajale i ostavljale prostor tom centru da finisira na samom kosu.
Jedina nada je da domaci igraci preuzmu glavne uloge i na timsku igru napravimo nesto
Korisnikov avatar
By Zex88
Sa domaćim igračima sam zadovoljan što se tiče izbora. Problem su stranci koji ne prave razliku..
Sad se i Kobra povredio.. Videćemo vrlo brzo kako će to sve izgledati..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

By Gsk133
Koliko su odvratni sa ovim srbovanjem. Sve kvazi srbi i patriote jaki na rečima, a na delu ništa. Isto kao i fudbalski klub. Koliko se trude da se poistovete sa Srbijom, crkvom, pravoslavljem...
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 79
NBA

Topic za sve ovo bavljenje kosarkom ima 3 meseca i[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Ocekujem najgoru ekipu u istoriji kluba gde se ne […]

Vratiću se na nešto što smo Karabura[…]