Streetball, košarkaška svaštara, niže srpske lige... i sve druge teme
Korisnikov avatar
By milanezija
Sjajni su svi mečevi bili od SF do kraja, za 3.mesto je bilo ekstremno ludilo
Korisnikov avatar
By BogdanB
Zna se ko nikada ne razočara, osvojeno evropsko zlato

Poslato sa FNE-NX9 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By djokonda
BogdanB napisao: Ned Sep 11, 2022 10:19 pm Zna se ko nikada ne razočara, osvojeno evropsko zlato

Olimpijske igre i Bulutovo ''nisu mi dali da igramo po mome''?
Korisnikov avatar
By BogdanB
Treće mesto, uzeta medalja, ali videti šta je sve godinama unazad uzeto od kada je krenuo 3x3, pa da se lose priča o tim momcima, ne može to tako. Očekivalo se zlato tu, to je jedini njihov kiks, ali ne treba lose da se prica.
Ali uvek srbi nezadovoljni, ovo leto svetsko i evropsko zlato, klubovi opasno igraju, osvajaju, ali eto, bulut i olimpijada..

Korisnikov avatar
By djokonda
BogdanB napisao: Pon Sep 12, 2022 6:51 am Treće mesto, uzeta medalja, ali videti šta je sve godinama unazad uzeto od kada je krenuo 3x3, pa da se lose priča o tim momcima, ne može to tako. Očekivalo se zlato tu, to je jedini njihov kiks, ali ne treba lose da se prica.
Ali uvek srbi nezadovoljni, ovo leto svetsko i evropsko zlato, klubovi opasno igraju, osvajaju, ali eto, bulut i olimpijada..

Pa realno jeste neuspeh kada toliko dominiraš na svim ostalim takmičenjima...mi smo u tom 3x3 nešto poput SAD u košarci i sve sem prvog mesta na OI jeste neuspeh. Buluta ističem jer on sebe stalno ističe, on je kao nešto bio ljut jer mu nešto nisu dali što je on tražio i eto nisu uzeli zlato...a pokazuje se da dominiramo i bez njega.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Moje mišljenje je da je bio ljut jer tu nije bilo savića, ipak su on, majstor i savić bili kostur, koji je sve to izgradio, samo se četvrti igrač menjao.

• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
Iz navijackog ugla

To je bilo prije 40-50 godina. [emoji3] Sent fro[…]

ABA fantasy

Veselo do :D samog kraja