Stare teme
Korisnikov avatar
By BogdanB
A sta ce da se radi ako se proda vise sezonskih nego sto pionir ima mesta?

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By BogdanB
Kakav debilizam od strane kluba.
Drug htei da uzme iza kosa sezonsku, kao prošle godine i sad ne može. Jedina u opticaju je friends family ali ne moze da kupi jer nije roditelj, a sektor grobari jug nema u prodaji.

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By BogdanB
Karte su za danas. Nisam uzimao za prvi dan, nisam mogao.
Samo da završim na šljaci i krećem.

Bio i prenos na yt kanalu partizana, ali da znate, tegi prenosi

Poslato sa FNE-NX9 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By BogdanB
Ništa posebno nema da se kaže, izgubili smo u drugom poluvremenu iako smo vodili posle prvog dela.
Vidi se da je tek početak, ali ono što bode oci je to što smajli i dalje ne zna akcije. Najjače kada smajli uči trifu šta treba da radi, pa im zapretio zoc da će ih izbaciti.

Malo je bzvz iako je pripremna utakmica, da nikakvu reakciju nismo pokazali kada su nas napunili u trećoj sa trojkama, a nije bilo neke reakcije ni u četvrtoj, više zoc skače pored klupe. Igrali smo i sa dva klinca, petrović i jovanović.
Najviše je igrala petorka, crna. Exum, panter, naneli, ledej, lesor.
Meni se andjusic nimalo ne svidja i dalje.

Deluje mi da se lesor stasao, dobro izgleda. Nešto ne primećujem neku razliku na smajliju iako kaže da je smršao.
Exum ima ogromnu guzicu, samo da ga ne vuče dole.

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
BogdanB napisao: Uto Sep 06, 2022 10:26 pm Malo je bzvz iako je pripremna utakmica, da nikakvu reakciju nismo pokazali kada su nas napunili u trećoj sa trojkama, a nije bilo neke reakcije ni u četvrtoj, više zoc skače pored klupe. Igrali smo i sa dva klinca, petrović i jovanović.
Pa to je tako kad nemaš pravog lidera u timu i kapitena, makar u prijateljskim pripremnim utakmicama... Pobednički mentalitet se mora pokazati i u ovakvim utakmicama, a od ovih igrača koje smo doveli niko relno nije neki veliki pobednik i čovek koji je uzeo trofeje gde god da je igrao i da mu je to rutina i slično, sve sami strani plaćenici. Jedino je Žoc šampion u ovom timu.
BogdanB napisao: Uto Sep 06, 2022 10:26 pm
Najviše je igrala petorka, crna. Exum, panter, naneli, ledej, lesor.
Pročitah negde da će Panter biti kapiten, kao je to tačno ja sam zgrožen... Pre bih dao Papapetruu "kapitensku traku" nego bilo kome drugom, eventualno Đuša, mada kad pogledam fali nam jedan Novica ili Rade ili Pera, samo da budu kapiteni i da imaju svoju ulogicu u timu. Ovaj sastav stranih plaćenika mi se za sada nikako ne sviđa.

Kako je izgledao Tristan, videh da je imao neke dobre brojke?
Korisnikov avatar
By BogdanB
To kad su krenuli da nas pune u trećoj, nama je crnacka petorka bila na parketu.. Ono što me užasava i dalje, nekoliko sekundi do kraja, lopta kod pantera, oni u bonusu, on i dalje dribla na trojci i šutira, naravno da omasi. Eto takva situacija bila i protiv burse na kraju. Čisto da uporedimo.

E da, zaboravio sam to za pantera da napišem, prvi je prozvan i imao je zastavicu kod sebe, ni meni se to ne svidja, ali isto mi se ne svidja ni andjusic ali ako bih birao manje zlo, onda andjusic.

Tristan nije igrao, ne znam sto. Igrao je prvu utakmicu. Deluje mi da se fizički malčice popravio.

Simpatičan mi bio petrović, dobro mu rade noge u odbrani, dobar je u stavu, po meni je sve to normalno ako hoćeš da se pokažeš pred prvim timom.

Slika
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 55

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]