Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Zex88
#273972
Mozda 2 najbitnija minuta u novijoj istoriji Zvezde..

Korisnikov avatar
By BogdanB
#273977
Imam osećaj kao da pl nije ni pocela jer je na areni

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By Zex88
#273978
Vidim danas na tviteru da piskaraju da će Srdjan preći sa SK na Arenu..

Stigao nam rezervni levi bek,pašće kiša 100%..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By BogdanB
#273979
Srdjan sto radi basket?

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By Zex88
#273980
BogdanB napisao:Srdjan sto radi basket?

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka
Da..Videćemo brzo da li je to tačno..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

By Gsk133
#274035
Ovi igrači Partizana su najobicniji bednici i otpadnici isto kao i ovi iz uprave. Većina igrača Partizana i navija za Zvezdu. Žao mi je što onaj navijač nije iskrivio vilicu Urosevicu. Ti ces da guras navijača klosaru jedan. Inače Urosevic je podguzna muva Vucelica, zato nije ni hteo da peva protiv uprave. Zato je i kapiten Partizana klosar jedan. Klosar koji se druži sa fudbalerima Zvezde. Trebali su da ih premlate sve kao volove u kupusu, ali prvo upravu. Mogu da zamislim samo šta bi bilo da je ovakva situacija u Zvezdi. Ne bi niko živu glavu izvukao posle onog sinoć.
Korisnikov avatar
By milanezija
#274036
Gsk133 napisao:Ovi igrači Partizana su najobicniji bednici i otpadnici isto kao i ovi iz uprave. Većina igrača Partizana i navija za Zvezdu. Žao mi je što onaj navijač nije iskrivio vilicu Urosevicu. Ti ces da guras navijača klosaru jedan. Inače Urosevic je podguzna muva Vucelica, zato nije ni hteo da peva protiv uprave. Zato je i kapiten Partizana klosar jedan. Klosar koji se druži sa fudbalerima Zvezde. Trebali su da ih premlate sve kao volove u kupusu, ali prvo upravu. Mogu da zamislim samo šta bi bilo da je ovakva situacija u Zvezdi. Ne bi niko živu glavu izvukao posle onog sinoć.
Ti si jedna sramotna pojava

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
#274038
Ali stoka sa juga, razni kriminalci, sitne secikese, dileri, narkomani, bagra obična iz kraja, janjičari, preletači i slično koji sebi daju za pravo da postrojavaju igrače i da ih kažnjavaju jer su loše igrali i izgubili neku utakmicu... EEEEEEEEEJ to je van svake pameti, to nije Partizan, to je užas i to je razlog zašto nam klub i država propadaju, jer su takvi isti i u upravi i na tribini i u ministarsvu i u pečenjari i u kladionici, jer su oni slika današnjeg društva...

Partizan je imao čuvenu "i kada ne budeš prvi ti" koju je godinama iz srca pevao i koja je bila nešto neviđeno na dotadašnjoj ultras sceni, čime su se postavili visoki standardi i po čemu smo bili specifični. Setimo se samo utakmice KKP-Efes iz perioda Vlade Jovanovića i Pionira, gde nakon poraza u kojem nas je Savan uništio, igrači sat vremena posle utakmice izlaze po 2. put na bis pred nekih hiljadu navijača, gde se peva celu utakmicu i gde se nikad ni jedan igrač ne opsuje za promašen šut, zicer, zakucavanje, primljenu trojku... Danas ljudi pljuju Zagorca koji je kapitan, zvižde svojim igračima, postrojavaju ih zbog poraza....Ovo danas je sramota za klub, sramota za navijače i sramota za grad i državu...

Kada su navijači Zvezde razbilaju šoferke svojim igračima na novim Toyota vozilima, tada smo im se smejali i grozili se toga, danas radimo isto.
  • 1
  • 1993
  • 1994
  • 1995
  • 1996
  • 1997
  • 2010
Kk Partizan 2022/2023

Jel ste videli cene pojedinačnih karata za el? Ov[…]

Ovo je sprdnja. Bar znamo da nema potrebe za nerv[…]

ABA fantasy

Zaboravio si ono najvaznije, kad pocinje KUP takmi[…]

Fudbal

Pavlovic iako je tempirana bomba, takodje odradio […]