@Lepus tačno tako, nezahvalno je porediti glavu za glavu, ali isto mu dođe na kraju isti zaključak se izvodi, ja bih tu rekao samo da je Nedović zamena za Kalinića u svakom smislu i da je projektovan da bude ono što je Nikola bio lani. To da li će moći ili neće moći da iznese pitanje je za njega, a da ima kapaciteta i kvaliteta, svakako ima.
Svi se slažemo da bismo pre u timu imali Kalinića nego Neodovića,ali priča je gotova, karte su podeljene.
djokonda napisao: ↑Uto Avg 02, 2022 6:01 pm
Zvezda je izgubila fleksibilnost u rotacijama koje su im omogućavali pre svega Kalinić, a i Davidovac. S druge strane sa Adamsom, Nedovićem i centraskom linijom sada su napadački potentniji. Po talentu mislim je rostar možda i bolji od prošlogodišnjeg, ali je ključno kako će se Jovanović snaći i sve to sklopiti.
Apsolutno se slažem sa tvojim postom od reči do reči
Mislim da je roster zatvoren i da će eventualno doći jedan igrač 2-3 šuter (ko je rekao Prepelič?

), mada mi je više verovatno da će dolazaka biti u doselekciji tokom godine.
Ja sam iskreno imao veoma visoko mišljenje o Vladi Jovanoviću kao treneru dok je bio u FMP-u, čudan mi je bio njegov prelazak u Cibonu, ali ni tamo nije imao neki preterani neuspeh, fin tim je posložio igrali su lepo i dobro dok su bili zdravi. Povrede su mu iskasapile tim Prkačin skoro pola sezone van parketa, Rivers takođe par utakmica propustio, Vildoza 6 utakmica propustio. A uz to tim je bio u borbi za PO, 11-15 skor, za mladi tim u kojem su afirmisani Gnjidić i Branković tokom sezone i u kojem je procvat imao Gegić... Svakako dokazan je trener za ove prostore i za rad bez preterano pritiska i za afirmaciju mladih igrača, što potvđuju i uspesi sa mladom reprezentacijom. Svestan je on gde je došao i šta se od njega očekuje i ko je Nebojša, ali iskreno nema bolje prilike za mladog trenera da se dokaže, nego da skoči na viši stepenik. O tome je pričao i Alimpijević u podkastu Uručenje, prosto ti to moraš da prihvatiš, jer da li će ti se ikad u životu opet stvoriti prilika da radiš u timu koji igra EL...
Biće jebeno ovo sve posložiti, pogotovo što će dosta igrača imati reprezentativne obaveze u septembru, kada bi trebalo da se tim uigrava na pripremama...