Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Gsk133 napisao:Stakleni i pretplaceni Nedovic, Nepijer koji je imao tešku povredu i nije igrao prošle sezone skoro uopste, prosečni Martin, stari Singlton i Holand, Petrusev koji je izgubio celu sezonu u Efesu...
Svi ovi igrači nisu kao Kalinić i Holins zajedno. Pogotovo će faliti Kalinić, jer za njega zamena praktično ne postoji. Jedan od igrača koje najviše cenim.
I dalje nisi napisao šta je tu nabacano,već si pričao o karakteristikama igrača.. Ako je Nedović staklen,kakav je onda Eksum? Čovek imao više povreda nego sezona u nba..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Попунили смо још које место,па тренутно изгледа овако:

1. Ивановић
2. Недовић, Добрић, Лазић
3. Холанд,
4. Илић,
5. Мартин, Петрушев, Митровић

Чекамо да видимо шта је план за екипу: Марковић, Лазаревић, Вајт, Кузмић..
By Gsk133
Zex88 napisao: Sre Jul 20, 2022 7:33 am
Gsk133 napisao:Stakleni i pretplaceni Nedovic, Nepijer koji je imao tešku povredu i nije igrao prošle sezone skoro uopste, prosečni Martin, stari Singlton i Holand, Petrusev koji je izgubio celu sezonu u Efesu...
Svi ovi igrači nisu kao Kalinić i Holins zajedno. Pogotovo će faliti Kalinić, jer za njega zamena praktično ne postoji. Jedan od igrača koje najviše cenim.
I dalje nisi napisao šta je tu nabacano,već si pričao o karakteristikama igrača.. Ako je Nedović staklen,kakav je onda Eksum? Čovek imao više povreda nego sezona u nba..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока
Dovode se igraci samo da bi se dovodili, djuture. I verujem da se Jovanovic uopste ne pita oko pojacanja vec Covic, da zamaze oci navijacima posle pojacanja Partizana. Nedovic poseduje neke napadacke kvalitete, ali je veoma nekontantan igrac i igrac u koga ne mozes da se pouzdas da ce pogotiti kada se lomi(jer to nikada u karijeri nije uradio). Umesto njega, tj para za njega bolje i to mnogostruko je da ste doveli Gudurica(ne verujem da je skuplji od Nedovica), igraca koji je cist instant kvalitet po meni. Racionalan i pametan igrac i pre svega pobednik za razliku od Nedovica. O ostalim igracima sam pisao i mislim da ce koncepcijski sve to lose da izgleda na terenu i da ce odbrana biti busna kao sir.
Korisnikov avatar
By Zex88
Како да купимо Гудурића,када Фенер планира да му буде главни играч?

Сви играчи који су доведени су доведени на позицијама на којима немамо играче. Тако да ту ништа није ђутуре доведено.

А ако се послужимо твојом логиком,може и овако: стаклени Ексум, рупа Анђушић, матори Нанели, Папапетру да ваља не би га се ПАО решио, Лесор без две чисте у глави, има да се срамотите ако не будете на Ф4, а имате највећи буџет у историји наше кошарке..

Надам се да видиш да површно гледање и коментарисање не води ничему.
By Gsk133
Umesto da me pohvalis sto hvalim Gudurica, a pre toga Kalinica i Holinsa ti nista. Ne moze covek da ti ugodi nikako. :D :) ;) :doh:
A sto se tice najveceg budzeta kada se uporedi ona ekipa Buducnosti sa Scepanovicem, Rakocevicem, Obradovicem, Brkicem, Pavlovicem, Cabarkapom, Milojevicem, Tomasevicem... i koliko su oni vredeli u ono vreme, mislim da su oni imali ubedljivo najveci budzet. Srazmerno vremenu i novcu tada i sada.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Enigmu o tome da li je Petrušev pogrešio u izboru sredine prošle godine ili ne sam elaborirao na temu reprezentacije na kraju prošle sezone, te ću se citirati:
Salvatore Guliano napisao: Pon Maj 23, 2022 12:10 pm Filip Petrušev šamion Evrope!

Da se vratimo na dilemu od početka sezone gde su ga mnogi hteli u KKP ili KKCZ, a on (Miško) se odlučio za Efes.

Da pogledamo šta je dobio u Efesu:
1. igra u timu sa Larkinom i Vasom, na treninzima se šiba sa Plajsom, Danstonom, Singltonom, Moermanom...
2. igra Evroligu, odigrao je 22 utakmice na najvišem nivou u Evropi, u 4 bio starter, u proseku imao 9 minuta u igri, mnogo više igrao na početku sezone. Ima prosek od 5 poena i 1,6 skoka po utakmici, što za 10 minuta u Efesu i nije loše. Imao je dve vrhunske partije protiv Reala (17poena i 2 skoka) i Žalgirisa gde je imao (14p, 6s i 3 asistencije).
3. u Turskoj ligi igrao 13 utakmica u proseku 22 minuta, sa učinkom od 15,2 poena, 6,2 skoka i 1 asistenciju
4. osvojio je EL
5. trener Ataman, koji daje mnogo slobode igračima i toleriše greške

Šta bi u KKP ili KKCZ dobio:
1. igrao bi sa znatno slabijim saigračima, na treningu bi imao konkurente u vidu Mitrovića i Kuzmića, odnosno Lesora, Balše, Alena i Zeka.
2. imao bi više prostora za igru procena u Zvezdi 15ak minuta, u Partizanu 20, verovatno bi imao više proseke u slabijim timovima, pogotovo u Partizanu jer je u pitanju EK nivo. U ABA ligi bi bio dominantan, ali to je bio i prošle godine u Megi.
3. eventualno bi osvojio ABA ligu, što za CV i nije neka stavka
4. kod Radonjića i Obradovića u ovakvim sezonama igrač koji je poluprodukt i kojem treba vremena i prostora za učenje i napredak bi imao mnogo više pritiska nego slobode

Suma sumarum, odličan posao Miška, svakako kompenzacija za ostanak Vase u timu, a sa druge strane ni Filip nije loše prošao. Plus da dodam da u Turskoj nije igrao puno jer je uglavnom bio prekobrojni stranac, ali kada je igrao imao je odlične partije uglavnom, te prosek ove sezone ukupno ima 15 p, 6s i 1 asistenciju.

Čak i ako se ne odluči Efes da ga zadrži, Miško ga može plasirati dalje sa ovakvim brojevima.

Zašto sve ovo pišem, pa zato što nam dolazi EP, na kojem očekujem Filipa u timu, mislim da će biti dosta značajan za Karijevu četu.
Dakle mislim da Filip nije pogrešio ništa i da nije ništa izgubio i da je samo dobio godinu dana iskustva i da je sada spremniji nego prošle godine za ono što ga čeka u Zvezdi i EL. Dobra stvar što će pored sebe imati Martina koji je prvenstveno defanzivni igrač i s kojim će dosta toga moći da nauči na treningu, takođe Luka koji ima visoki košarkaški IQ i koji ima odličnu leđnu tehniku će mu svakako pomoći oko nekih situacija. Filip je odličan potpis za Zvezdu i imaće dovoljno prostora za napredak. Njegov najveći problem je što je glavom u NBA i što po svaku cenu hoće u Ameriku, zato je i potpisan ugovor na godinu dana. Reprezentativni centar sa širokim napadačkim asortimanom svakako je dobra opcija i može biti vrlo koristan u EL, pogotovo u ovako napadačkoj ekipi kakvu Zvezda pravi. Filip može igrati u nekim postavkama i na 4, tako da će i to biti opcija. Određeni problemi koje ima u odbrani postoje, ali nisu ništa strašno i u kombinaciji sa druga dva centra može biti odlično pokrivena pozicija centra. Dobar potpis!

@Zex slažem se apsolutno sa ovim što si napisao, pogotovo ovaj deo oko analize naših igrača i njihovog tumačenja od strane određenih...
Korisnikov avatar
By Zex88
Gsk133 napisao: Sre Jul 20, 2022 12:32 pm Umesto da me pohvalis sto hvalim Gudurica, a pre toga Kalinica i Holinsa ti nista. Ne moze covek da ti ugodi nikako. :D :) ;) :doh:
A sto se tice najveceg budzeta kada se uporedi ona ekipa Buducnosti sa Scepanovicem, Rakocevicem, Obradovicem, Brkicem, Pavlovicem, Cabarkapom, Milojevicem, Tomasevicem... i koliko su oni vredeli u ono vreme, mislim da su oni imali ubedljivo najveci budzet. Srazmerno vremenu i novcu tada i sada.
У реду,признајем грешку,свака част за похвале наших играча. :D
Сагласан,вероватно најјачи и најскупљи тим је имала Будућност.. Узели су све што ваља..
By Gsk133
Sigurno najjaci nas tim koji ja pamtim, jedino cuvena Jugoplastika i Partizan krajem 90-ih su imali bolje timove. Nista nisu uradili u evroligi, ali i evroliga je tada bila brutalno jaka sa mnogo jakim timovima i igracima. Takodje i tim Zvezde krajem 90-ih, pocetkom 2000-ih je bio bas dobar igracki kada ste ucestvovali u evroligi.
Korisnikov avatar
By Zex88
Нова измена

1. Ивановић
2. Недовић, Добрић, Лазић
3. Холанд,
4. Илић, Бентил
5. Мартин, Петрушев, Митровић

Чекамо да видимо шта је план за екипу: Марковић, Лазаревић, Вајт, Кузмић..

Што се тиче новог појачања, уопште немам неки став,чак и кад смо га играли против Арманија, нисам стекао некакав утисак о њему.. Вероватно се чека још плеј,не верујем да ће тражити на осталим позицијама још појачања.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Bentil je po mom mišljenju igrač kvaliteta za EK, naprosto je iz Izraela gde je igrao u Fiba ligi šampiona iskočio i pokupio ga je tada PAO, tamo se i nije nešto preterano pokazao, mada ruku na srce tih godina je PAO baš bio raspad. A onda je prešao u Baškerčehir i nakon 8 utakmica u Turskoj ga je uzeo Armani. U tom trenutku je doveden kao izmena za povređenog igrača na njegovoj poziciji, mada što je i meni bilo dosta čudno, ali očigledno da je Mesina video nešto u njemu, jer matori lisac ne dovodi baš svakog, uglavnom su to iskusni dokazani kvalitetni igrači. Nije se Ben naigrao u Armaniju, ali opet imao je i dobru konkurenciju u vidu Melija i Mitglua. Sa druge strane Ben nije igrač koji će da daje 20 poena i ima 10 skokova, već je on još jedan igrač zadatka. Jak je i visok, 2,04, dosta je pokretan za svoje gabarite, može da čuva i neke petice, u napadu je u EL kroz 3 sezone na 50% šuta, ima sasvim solidnu poludistancu, pogodiće kada je sam, za tri je u EL u prošle sezone dosta više šutirao i na 40% je. Dakle jedan solidan igrač u rosteru, nije još doživeo svoj zenit tek mu je 27 godina, možda može da eksplodira, mada ne treba puno od njega očekivati.

Koliko se ja sećam Vajt je produžio ugovor sa Zvezdom pre nekih mesec dana... Ali tu vest nigde ne mogu da nađem sad. :think:

Još plej i još jedan 2-3 i to bi bilo to ?
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 79
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]