Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Zato je FIFA FIFA.Imas 25-30 liga,Engleske 4 lige pa onda prvu i drugi Francusku,Spansku,Italijansku i Nemacku,Kinesku,Japansku,SAD,Meksiko,Brazil,Turska,Svajcarska,Austrija,RUSIJA ovo je od skora i svaka cast za Rusku ligu,Norveska,Skotska,Svedska...I preko 40 reprezentacija nekad bude nasa nekad ne
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
da li bi neko znao da mi kaze da li postoji neka mogucnost da se u 2k13 ubace evropski timovi neki pec nesto ?
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Nemoj da se salite da sam na celom forumu jedini ja zakleti fan serije Assassin's Creed?

A jel igra neko S.T.A.L.K.E.R. - a ???
By djuka
Assassins Creed najbolja igrica svih vremena! (malo preterujem :D ) jesi pikao sad ovaj treci deo?
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Jesam brale mada mi se nije nesto posebno dojmio. Osim jebenog tomahavka nidje veze sa necim novim. Stigao do desete sekvence i kad sam morao da izadjem iz animusa prestao sam, jebo ih Dezmond

Dobra je ali moram da priznam da je daleko od odlicne i da sam ja licno mnogo vise ocekivao
By djuka
Iz cele francize najbolji je drugi deo, nema mu ravnog. Ja sam zavrsio glavnu pricu igrice, koja je nekih 40% od cele, morao sam da vidim kako se zavrsava.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Ja jos nisam i NEMOJ DA MI KAZES, ako je uopste budem zavrsio
U pravu si, drugi deo je naj naj, mada i Brotherhood mi je tu negde, ne mogu da se odlucim izmedju njih dve
8-) Mladjani Ecio siluje po Firenci
By hazarder
Juce sam imao priliku da vidim to cudo, najnoviju fifu. Tesko djubre. Stoji ono sto sam negde procitao: "Fifa se igra prstima, PES se igra srcem".
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 57

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]