Stare teme
Korisnikov avatar
By Lepus
Čika Čovke je ulogama gazde i predjsednika kluba, dodao i ulogu prvog menadžera, a vjerovatno i glavnog trenera tima. Čovjek je sposoban, može on to sve raditi odjednom.

Lično nemam ništa protiv Jovanovića, naprotiv, mislim da ima određen potencijal. Međutim, biti trener ovakve Zvezde, sa sve igračima koje retardirani Čović dovodi kao na football manageru, mislim da nije dorastao. Nadam se da griješim.

Što se tiče rostera, glavno je pitanje da li će Kalina ostati. Ako on ode, a 99% da hoće, biće veoma teško sklopiti konkurentan tim.
By Gsk133
@Slavatore ko prizna pola mu se prašta. :D :) :P
Sejok nije uopšte loš igrač i ima solidan šut, ali Kalinica mislim da niko ne može da zameni. Bez obzira što je Zvezdas imam lepo mišljenje o njemu kao igracu. I ako ode u Barselonu tek će se videti(kao u Feneru) njegovi kvaliteti iz drugog plana.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Lepus napisao: Pon Jul 11, 2022 11:53 am
Lično nemam ništa protiv Jovanovića, naprotiv, mislim da ima određen potencijal. Međutim, biti trener ovakve Zvezde, sa sve igračima koje retardirani Čović dovodi kao na football manageru, mislim da nije dorastao. Nadam se da griješim.
Apsolutno se slažem od reči do reči. Čovek jeste stručan, ali opet njegov je odabir da se prihvati ovog posla, radio je sa gospodinom dok je bio u FMP-u, tako da verujem da mu je jasno šta se očekuje i da mu uopšte neće biti lako, ali sa druge strane idealna prilika za njega kao trenera da pokaže koliko može. Nakon ne tako sjajne sezone u Ciboni ogromna prilika.
Korisnikov avatar
By MileBL
Ja bih ukoliko ode Kalina iste pare dao na Desona Tomasa, moze obe krilne pozicije igrati, dobar suter, zna na niskom postu kad ima nejaceg igraca na sebi
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
MileBL napisao: Pon Jul 11, 2022 1:07 pm Ja bih ukoliko ode Kalina iste pare dao na Desona Tomasa, moze obe krilne pozicije igrati, dobar suter, zna na niskom postu kad ima nejaceg igraca na sebi
Није то тај ниво квалитета, а није ни то та цифра, сулудо је дати једном Томасу новац који би добио Калинић... Мислим да је разлика у новцу негде барем 200,000

Занимљиво је да је управо Томас слободан играч, истекао му је уговор са Бајерном
By Tamerlan
Ako uprava hoće pune tribine, navijačku euforiju i vezanost navijača za tim, preporučljivo je da okosnicu ekipe čine domaći kvalitetni igrači (Marković, Ivanović, Nedović, Dobrić, Kalinić, D. Ilić, Mitrović, Kuzmić...). Za Kalinu neka se iskešira koliko god treba, ne sme se štedeti u njegovom slučaju. Molim boga da nam lutrija sudbine dodeli i Petruševa. Još treba nadodati 3-4 kvalitetna stranca i to bi bilo to. Ovaj novi je kao Kajl Hajns za sirotinju?

Pravimo finu ekipu!
Korisnikov avatar
By The Answer
Ako uprava hoće sve to mora da dovede igrače koji će pobeđivati u EL i boriti se za plejof tokom cele sezone, pa dal oni bili Srbi ili Marsovci nebitno je. Ljudima je dosta posle 8 sezona u Evroligi da se u januaru okrećemo ABA ligi. Poslednja prava euforija je bila onda kad smo vezali 7 pobeda oko nove godine i borili se do poslednjeg kola za top 8 sa Darušafakom, pobede braćo, pobede a ne krvna zrnca i pasoši.

Samo igranje takmičenja nije dovoljno za punu Arenu kao pre, odavno nije, a i Pionir je diskutabilan. Ni Marakana se više ne puni na Evropi, ona prva LE i prva LŠ sezona su punile, jer su bile posle 100 godina i maltene propasti kluba koji je pre toga bio na dnu, peti ešalon evropskog fudbala, druga LŠ je već bila skandal a ova poslednja LE jad i beda za nekoga ko se toliko loži na pun stadion i te mitove o grotlu Marakane.
Korisnikov avatar
By Zex88
Odličan pik.. Za sada sam apsolutno zadovoljan konceptom..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 79
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]