Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Martin i zvanično.. Svidja mi se i ovaj potez..Na toj poziciji smo bili bedni prošle sezone..

Ne znam još uvek šta će biti sa nekoliko igrača iz prošle sezone,pa smo trenutno na ovakvom rosteru..

?,Ivanović
,Nedović,
?,Dobrić
?,?,?
Martin,Luka,?

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By MileBL
A sta ce donijeti Martin da budemo bolji na centarskoj poziciji, da nece igru sa niskog posta, razigravanje, sut sa distance, defanzivnu igru sa svojih dva metra, nista od toga, nisu za nas takvi igraci al dzabe to pisati
Korisnikov avatar
By Zex88
Skok i odbranu sigurno..

Korisnikov avatar
By Pavac
Gsk133 napisao: Sub Jul 09, 2022 9:55 am Salvatore konačno priznao za koji tim navija, ali to se odavno znalo. Za onaj na kojoj temi najviše piše, čije igrace najviše hvali, a Partizanove samo kritikuje
:handgestures-salute:

јбг гроби

10% исправних, 90 цаве
Korisnikov avatar
By MileBL
Ne znam kakvu viziju imaju sa sastavljanjem tima ali pominjanje Kostasa i onog Sejoka iz Fenera je ludost, kao atlete a bez suta sa distance, pa tu nikakve sirine u igri ne bi imali
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Jbg provalili ste me, navijam za Zvezdu, al sam se vešto krio godinama... :roll:

Što se tiče sastavljanja tima, vidim da će ovo biti skroz drugačiji roster u odnosu na prošlu sezonu.

Jedina bojazan iz mog ugla je trener, živo me zanima kako će dići ekipu posle tipa 5 vezanih poraza u EL i jednom u ABA ligi, kako će održati svlačionicu i slično...
Korisnikov avatar
By Zex88
Gaja napisao:A Kuzmic je otpisan?
Deluje da jeste,ali čekamo da vidimo..

• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 79