Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By djokonda
#273475
Ko po tebi, sem Atanasijevića, treba da je u timu? Inače svi igraju manje-više sa kombinovanim timovima (osim Italijana i Francuza).
By Gsk133
#273479
djokonda napisao: Pet Jun 24, 2022 9:06 am Ko po tebi, sem Atanasijevića, treba da je u timu? Inače svi igraju manje-više sa kombinovanim timovima (osim Italijana i Francuza).
Samo Kovacevic, eventualno Petric i Ivovic. Srednjaci su nam katastrofa, o Jovovicu ne treba trošiti reci. Takodje i primaci na ovom turniru katastrofa živa. Ko je vratio Kolakovica za selektora odgovarao bi mi u Hagu za zločin protiv srpskog naroda. Jer ovi igrači koje je on odabrao kao da je namerno to uradio da nam rade ovo što nam rade.Oči su me zabolele gledajući ih.
Korisnikov avatar
By djokonda
#273532
Dakle ti bi igrao sa 4 igrača? Atanasijević, Petrić, Ivović i Kovačević? 3 primača i korektor? Ništa srednji blokeri, tehničar i libero? Šta misliš kako bi prošli igrajući 4 protiv 6?
By Gsk133
#273645
Kakve su ovo bruke i sramote, kakva je ovo tragikomična reprezentacija. Mislio sam da gorih primaca od Boškana, Nikole Kovačevića i Nikica nikada nećemo imati u reprezentaciji, ali su ih Kujundzic, Katic i Perić debelo zajebali. Pa jbt koji su ovo igrači, sta je ovo, ko nama igra za reprezentaciju. I nisu oni krivi. Kriv je Kolakovica koji ništa, ništa, ali bukvalno ništa ne zna. Svi su žive katastrofa sem Atanasijevic i donekle Lisinca.
Korisnikov avatar
By Valderama
#273648
Čoveče božiji mi nemamo 50 vrhunskih igrača, ovo je najbolje što imamo+ Uroš Kovačević.

Nema se šta kome zameriti, mi smo srednja klasa svetske odbojke.
By Gsk133
#273659
U ovoj ligi nacija imamo ubedljivo, ali ubedljivo najgoreg tehničara od svih reprezentacija, najgore primače i najgoreg libera. Bolje da ne igraju ništa više, nijedno takmičenje i da se ne brukaju više. I Atanasijevic je u padu forme, a kada se on oprosti od reprezentacije bićemo u rangu Rumunije. Luburic, Meljanac i Vučićević ne zna se ko je od koga gori.
I ako smo srednja klasa(a jesmo) neka ne lupetaju onda komentatori i "strucni konsultanti" i da pričaju pozitivno i o superlativu o ovim nemačima pojma. Zgadili su mi svi kompletno odbojku za ceo život.
Korisnikov avatar
By Valderama
#273660
Jesi li gledao meč Poljska-Iran, strašan sudar. Uživao sam u svakom trenutku, ono je magija. Iranci su izrasli u jak tim.
By Gsk133
#273666
Valderama napisao: Čet Jul 07, 2022 12:06 am Jesi li gledao meč Poljska-Iran, strašan sudar. Uživao sam u svakom trenutku, ono je magija. Iranci su izrasli u jak tim.
Zakacio sam samo 5-i set. Jesu dobri Iranci i svaka im cast na pobedi protiv prejake Poljkske koja je po meni najbolja reprezentacija u Evropi, pa i u svetu.
Korisnikov avatar
By Valderama
#273673
Koliko Poljaci vole odbojku i zaslužžuju da imaju najjaču reprezentaciju na svetu.
By Gsk133
#273704
Sram da bude sve igrace na čelu sa selektorom buzdovanom. I naravno ova bruka i sramota će proći bez posledica. Danas svako može da bude komentator, voditelj, stručni konsultant, trener..., a bez ikakvog znanja i kredibiliteta za taj posao.
  • 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
Kk Partizan 2022/2023

Pa jel mislis da ove sezone nece biti Pionir? Cist[…]

Fudbal

Kazu igraci da ih nisu postrojavali, da je sve bil[…]

Ostale reprezentacije

Mali sazetak iz onog sto sam video, Turci divljina[…]