Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By djokonda
MileBL napisao: Sub Jun 11, 2022 4:36 pm Sa jednom nogom je sposobniji od vecine a mislim da bi se najbolje uklopio sa Jokicem
Uf uf...kako to? Da mu Jokić napravi pik i onda se ovaj zaleti ka košu, a da mu se ostatak odbrane skloni? Da Nedović zna da čita teren i odbranu i da se kreće bez lopte pa tako da bude koristan Jokiću, taj bi sada bio u Realu.
Korisnikov avatar
By Lepus
Slažem se sa djokondom za većinu stvari koje je naveo za Nedovića, ali i takav, 100x je bolji igrač od Avramovića. Živ nisam da čujem koje su prednosti Avramovića i kako on to zaslužuje da se nađe u 12?! Eventualno da razlog bude što se ne bi bunio što je 12. igrač i što ne bi dobio minutažu. I

Iako smo tanki sa bekovima, ja bih radije poveo Pokuševskog. Takođe, Anđušić svakako, pogotovo što u slučaju igranja Jokića, trebaće nam takav profil igrača.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By MileBL
Mora neko iz Partizana
Mnogo potcjenjujete Nedovica, i sto je najgore svi bekovi su jedan ogroman korak iza njega osim Micica
Avramovic je srpski Vestbruk, opasan kad se zaleti, mada mi je zao sto nije dosao u KKCZ
Korisnikov avatar
By djokonda
Lepus napisao: Sub Jun 11, 2022 8:51 pm Slažem se sa djokondom za većinu stvari koje je naveo za Nedovića, ali i takav, 100x je bolji igrač od Avramovića. Živ nisam da čujem koje su prednosti Avramovića i kako on to zaslužuje da se nađe u 12?! Eventualno da razlog bude što se ne bi bunio što je 12. igrač i što ne bi dobio minutažu. I

Iako smo tanki sa bekovima, ja bih radije poveo Pokuševskog. Takođe, Anđušić svakako, pogotovo što u slučaju igranja Jokića, trebaće nam takav profil igrača.

Mlađi, može više uloga da odradi, borbeniji je, učestvuje više u igri kada je bez lopte, trudi se u odbrani, dobar pritisak na loptu pravi...sve što jesu Nedovićevi kvaliteti ne mogu da dođu do izražaja u ovoj ekipi jer on u njoj ne vuče kontru, pik se ne igra za njega itd itd...ja ne vidim korisnost Nedovića kao 4. beka u rotaciji jer on u igri ne postoji kada lopta nije kod njega. Da kojim slučajem imamo manjak kreativnih bekova pa da ide on i to sa ozbiljnom ulogom, ali da ide kao 4. bek iza Micića, Tea i Gudurića ne vidim kakva je korist od toga. Ja Avramovića vidim kao 4. beka u rotaciji, pre Jaramaza...Nedović je definitivno bolji od Jaramaza, ali koja je poenta voditi ga samo da bi bio 12. igrač u ekipi.
Nemam predstavu koliko je Pokuševski uopšte upotrebljiv...dečko teško da je odigrao pravu takmičarsku utakmicu u životu...a i ne vidim kako bi Pokuševski doprineo otklanjanju glavnog problema naše reprezentacije a to je igra u odbrani na spoljnim pozicijama
Korisnikov avatar
By Lepus
O kakvoj crnoj raznovrsnosti Avramovića pričamo?! Dječko je ograničen kao balkon, gluplji je čak i od Nedovića.

Svaka mu čast na brzini, u finalu je i pogađao odlično, ali mislim da je to kratkrotrajno. U odbrani, osim tog prividnog pritiska, ne nudi ništa. Nešto kao Simonović. Poslije dva pika više ne zna gdje se nalazi.

Jaramaz je ubjedljivo najbolji odbrambeni igrač na vanjskim pozicijama i on mora imati minute. Brz je, eksplozivan, solidno cut-uje i to se sve uklapa u potencijalnu igru sa Jokićem.

Korisnikov avatar
By Zex88
Lepus napisao:O kakvoj crnoj raznovrsnosti Avramovića pričamo?! Dječko je ograničen kao balkon, gluplji je čak i od Nedovića.

Svaka mu čast na brzini, u finalu je i pogađao odlično, ali mislim da je to kratkrotrajno. U odbrani, osim tog prividnog pritiska, ne nudi ništa. Nešto kao Simonović. Poslije dva pika više ne zna gdje se nalazi.

Jaramaz je ubjedljivo najbolji odbrambeni igrač na vanjskim pozicijama i on mora imati minute. Brz je, eksplozivan, solidno cut-uje i to se sve uklapa u potencijalnu igru sa Jokićem.

Pa nekad kad šutne u petoj sekundi napada sa 9m pogodi trojku,a nekad ne dobaci do koša..
Ja mislim da samo u Srbiji biramo igrače za reprezentaciju u fazonu: ej,bolje da igra Birča,njemu treba manje lopti i biće srećan kao dvanaesti igrač u ekipi.. A kad dodju bitni mečevi,jbg šta je tu je..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Gledam širi spisak igrača za reprezentaciju od pre 10 godina i vidim par igrača koji će se vrlo verovatno naći i na ovogodišnjem spisku:

Miloš Teodosić, CSKA
Danilo Anđušić, Partizan
Nemanja Nedović, Crvena Zvezda
Vladimir Lučić, Partizan
Nemanja Bjelica, Kaha Laboral
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Pa i Micic je igrao na EP 2013 sa Markovicem na pleju, a od tada je proslo cak 9 godina. Jbt cak 9 godina. Dodaj tu i Bobija jos.
Korisnikov avatar
By Zex88
KSS potvrdio da Jokić igra za reprezentaciju..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

• 1
  • 957
  • 958
  • 959
  • 960
  • 961
  • 1165
NBA

Topic za sve ovo bavljenje kosarkom ima 3 meseca i[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Ocekujem najgoru ekipu u istoriji kluba gde se ne […]