- Uto Jun 07, 2022 10:31 am
Čestitam na apsolutno zasluženoj tituli!
Prosto ste bili bolji, iskusniji u ovakvim trenucima i kad je najviše trebalo najbolji su vam dali doprinos. Posle pražnjenja hale ste mnogo bolje igrali, što mi je donekle i neočekivano, jer sam mislio da mi imamo veći pritisak, ali eto posle 1/15 za 3 u prvom poluvremenu, nastavili ste utakmicu 6 pogođenih trojki iz 14 pokušaja, a te trojke su i prelomile. Lično nisam siguran da li je bila bitnija Voltersova ili Kalinićeva, mada je i ona Pefijeva bila vrlo važna, svakako timski ste odigrali kao i cele sezone dobro, posložilo se to kroz utakmicu i pored toga što neki nisu ušli baš najbolje u meč...
Bukvalno ovaj recept Radonje, koji je zapravo neki Duletov recept iz one decenije savršeno pije vodu na našim prostorima. Uspešna sezona, deluje mi da ste i uspeli da se stisnete i ne potrošite nešto para kada je trebalo da se dovede centar, mada mi je to totalna enigma zašto je to rađeno... Drago mi je da se jasno pokazalo da je Holins klasa od igrača, da je dvosmerni igrač za ove prilike i više nego dobar. Biće zanimljivo leto za vas, tržište prepuno igrača, kako slobodnih EL asova, tako i nekih drugih vrlo zanimljivih igrača, pogotovo za vaš budžet. Baš me zanima da li ćete uspeti da zadržite Kalinu, Voltersa i Holinsa...
Opomena za Grobija za ovakvo pisanje na komšijskoj temi!