Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Nemam ja živaca za ovo.. Sad treba ove skloniti sa terena..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Crkao sam.. Tresem se..Bem ti sport i sve..
Odoh da popijem nesto za smirenje..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By MileBL
Ovo je trebalo rjesiti u trecoj kad smo imali +8, Radonjic je svojim glupostima dopustio da nas uvedu u glib
Cestitke momcima, bolji smo tim
Korisnikov avatar
By Lepus
Sad slavimo, pisaćemo nekada sutra, prekosutra, u avgustu ..

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By The Answer
U pravu je Mile. Od tada Partizan bolji tim, pa čak i večeras, Avramović i onih 5-6 stranaca su jednostavno bolje izgledali na terenu, nije mi jasno kako smo izvukli ovo. Onaj pacov Panter se opet ciganisao pri kraju kad je Davidovac šutirao bacanja, izuzetno mi je drago kako je prošao ovaj njegov poslednji šut. Još koji igrač od preko milion, možda iz Barselone ili Olija ove godine i neki otpadak iz NBA i imaju solidne šanse da nas skinu... sledeće sezone.

Sve oko terena je za ozbiljnu diskusiju, naš roster bez centra i sa brdo mana takođe, sada je vreme da se slavi.

ZVEZDA JE ŠAMPION!
By Gsk133
Kalinić od 1.2 mil evra po sezoni nije milionski igrač. I ove godine ste imali veći budžet od nas. Zahvalite se miševima Belosevicu i Dragojeviću za drugu utakmicu i njima na titulu. Ovo večeras je organizovano direktno od Čovića. Znao sam cim je utakmica u egalu da će da izazovu skandal. Znaju samo da plivaju u mulju i tako pobedjuju. U ovim bolesnim uslovima za igru ni Golden stejt ne bi imao šansu.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Znalo se da mora uci trojka kad treba posle onih 1 od 15. Markovic prelomio mec kad je usao, tad je smanjena razlika Partizana krajem 2 cetvrtine. Cestitke momcima na tituli, ovi sto pricaju o budzetu neka se sete da Zvezda na 4 i 5 igra sa Mitrovicem koji je dva puta operisao koleno i sa Kuzmicem kojeg je sam Bog izvukao posle udesa.
Davidovac jebac komsija, svaki put ih razvali usporeno i na finjaka :clap: :clap: :clap:
  • 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 69
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]