Stare teme
Korisnikov avatar
By skeske
djordjino94 napisao: Pon Maj 30, 2022 12:46 am
Zex88 napisao: Pon Maj 30, 2022 12:08 am Sta se sve desavalo,ovo je bila kamilica atmosfera..
A to da ce biti gospodski na sledecem mecu,naravno da nece..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока
Mozda neka budala iskoci iz koloseka, ali ovakve kolektivne histerije i mrznje sigurno nece biti.
Pa ne tako davno Jovicu je razbijena glava stolicom, mislis da ce odjednom sada doci drugi tip ljudi a ne isti koji su to radili?
Ovo sto se desava je realnost nase navijacke scene, takav je mentalitet i na zalost nece biti promjena jos dugo. Bar ne dok derbi ima bilo kakav znacaj.
Korisnikov avatar
By Zex88
I sami igraci moraju da budu pametniji..Od igraca koji su se "svadjali" su Lesor,Panter i Trifunovic..
Pogotovo Lesor koji ne zna sta se desava,ali zna da treba da jurne u gomilu..Klasicno prosipanje lazne pripadnosti..Tu Ledej najbolje prodaje pricu..

Korisnikov avatar
By skeske
Zex88 napisao: Pon Maj 30, 2022 10:35 am I sami igraci moraju da budu pametniji..Od igraca koji su se "svadjali" su Lesor,Panter i Trifunovic..
Pogotovo Lesor koji ne zna sta se desava,ali zna da treba da jurne u gomilu..Klasicno prosipanje lazne pripadnosti..Tu Ledej najbolje prodaje pricu..

Jednostavno je, nema busanja, napinjanja misica, majmunisanja i ni u kom slucaju interakcije sa navijacima bez obzira sta pjevaju, bacaju ili sta god rade. Nadam se da ce nasi igraci biti pametniji, jer iskusniji su i imaju mnogo ovakvih utakmica iza sebe, prvenstveno u Moraci.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Ma ljudi normalno je da se busaju u prsa, pokazuju mišiće, klimaju glavom i slično, ali prosto moraju da budu svesni svojih postupaka. Ti potezi su prvenstveno izliv emocija, mogu raspaliti kako samog igrača, tako i saigrače ali i naravno navijače. Ovakvi potezi su česti kod igrača koji su ložane, kod onih koji su mirni i koncentrisani, kod njih se to neće desiti da urade, jer su svesni da se igra utakmica 40 minuta, šta može takav potez da proizvede i slično...

Ako je neko upoznat sa tim gde je došao, to je upravo taj Panter, koji je igrao u Grčkoj za AEK i Olimpijakos, pa je igrao derbije sa nama i Budućnošću u Zvezdi, te je došao kod nas kao njihovog najljućeg rivala. I onda se gospodin koji nas čašćava svojim prisustvom na terenu, odluči da pokaže srednji prst navijačima suprotnog tima u njihovoj punoj hali. Takav ne treba da igra u KKP i takvog bih odmah izbacio iz tima ili u najmanju ruku naterao da na kraju utakmice dodje na konferenciju i izvini se. Takvo ponašanje ni Dule ne bi trpeo, koji je trpeo luog Bogdana, ali ovo je previše. Ne bi me čudilo da neka "glava" dođe sutra i probuši mu gume ili slično. Tu se vidi koliko i Žoc ima dvostruke aršine, mogao je na početku sezone Mura da smara da se izvinjava zbog izjave ili objave ili šta god, a sada ovo toleriše...

Muka mi je da mi u derbiju ne možemo krštenu akciju da odigramo, da ne možemo da napravimo meč ap koji je povoljan po nas, da ne možemo da očekujemo ništa od glavnih igrača, da ne možemo da ubacimo loptu u igru 5 sekundi, da se Panter ispucava ko da je ko zna ko...

Muka mi je ovog Partizana i jedva čekam da se završi sezona!
By Gsk133
Znači naši treba da se izvinjavaju posle svega što se desilo sinoć, a njihovi ništa. I meni je muka od lažnih partizanovaca i šta sve čitam ovde, ali šta da radim. Kada Panter da 30 poena niko ne napiše ni reč, a kada odigra loše onda drvlje i kamenje. Kako god da se završi sezona ja bih zadržao i njega i Ledeja uz nadogradnju tima da napravimo mnogo jači i kompatabilniji tim nego ove sezone.
Što se tiče sudija znalo se šta će da nam rade čim su delegirani Belosevic i Dragojević koji su ispod sudijskih dresova verovatno imali i dresove kluba za koji navijaju. Mali milion puta nas je drastično oštetio Belosevic i opet nam sudi. Da se ja pitam ne bi smeo nikad više da nam sudi.
Očekujem 2 pobede kući, a za petu utakmicu ne sumnjam da će biti ista sudijska trojka kao sinoć.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Ovde ispada kao da je panter iz cista mira pokazao srednjake, hteo je da ih provocira, nije on bio isprovociran.

Zasto je bogdanović lud? :D

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By Zex88
BogdanB napisao:Ovde ispada kao da je panter iz cista mira pokazao srednjake, hteo je da ih provocira, nije on bio isprovociran.

Zasto je bogdanović lud? :D

Znaci hvatanje za pimpek,pokazivanje srednjaka je nesto sto igraci trebaju da rade jer su je li isprovocirani?

Korisnikov avatar
By BogdanB
Ne treba da radi ali nemojte mi tu pricu iju sta je panter uradio, sacuvaj boze, deca to gledaju..
Poenta moje poruke je ta da se namesta kao da je on to prvi uradio, jer eto hteo je da provocira. Isto i juce, svuda naslovi lesor je mogao da napravi haos, zaleteo se u publiku. Niko flasu da spomene koja je doletela i umalo glavu nije pogodila pomocnom treneru, to je ipak u redu, kao i sto celu utakmicu dolece sve i svasta, nikom nista.
Ne razumem potrebu da se brane obični dripci sto bi rekao lalatovic.

Korisnikov avatar
By Zex88
Nema to veze sa decom,nego,ako te navijaci provociraju,ne odgovaras sa .!. nego se koncentrises na igru jer sa odgovorom njima povlacis do toga da ce neka budala baciti casu/flasu sta vec..Onaj sto glumi budalu na tribinama sebi u glavi dobije opravdanje za svaki svoj potez zato sto imas ljude koji ce da im pokazuju pimpek.

Lesor nema pojma zasto je dosao..Ono nije bio sukob sa navijacima vec sa ljudima iz Zvezde nakon cega dotrcava Lesor i prodaje pricu drzite me,sve cu da ih pobijem.. Kad bi ga pitao neko u cemu je problem ne bi znao ni da pocne recenicu.. ..
Uglavnom,kao sto sam i napisao na temi kkcz,sramno ponasanje navijaca i svako opravdanje je izlisno..

• 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 60
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]