Stare teme
Korisnikov avatar
By Pavac
када се играју утакмице финала и да ли се то уопште зна сада?
Korisnikov avatar
By BogdanB
Zna se, vidi na sajtu abe.

Moram da pohvalim zagorca u zadnje vreme. Znate da sam protiv njega ali njegove igre u zadnje vreme su korektne. Naucio je sta moze ds uradi, svestan je svojih mogucnosti i igra u domenu tih mogućnosti i svidja mi se kako deluje na terenu.
Ne glumi vise dzordana, to je najbitnije.

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By djordjino94
gramada napisao: Ned Maj 29, 2022 10:37 pm Punter,Leday pa i Zoc jao majko bozja......................
O cemu ti pricas, mozda o sportu ili o mrznji i zadojenosti vecine u hali, igraci su bili u vecoj opasnosti nego da su bili u Zadru ili Splitu. Ovo vise nema veze sa sportom. Pokazacemo im u sredu kolika je razlika izmedju nas i njih, pokusao Zoc da im objasni, ali ne mogu oni to razumeti.
Korisnikov avatar
By Zex88
Sta se sve desavalo,ovo je bila kamilica atmosfera..
A to da ce biti gospodski na sledecem mecu,naravno da nece..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By The Answer
Sisaj Zvezdo im je utkano u DNK, imaju višedecenijsku istoriju histeričnog jebavanja svega živog počevši od Gurovića preko Pešića i Kaline do Čovića i porodice ali znaš mržnja, vređanje, niste fer... Bukvalno ste gore narikače od onih Samo u Srbiji debila vezano za fudbalske nerede.

Kao da ne znamo da će u sredu biti isto kao i prethodnih 50 puta.

I da, atmosfera go kurac, bukvalno što kaže Zex kamilica, poluindijansko sporadično navijanje... potpuno sa siguran da će u KLS biti drastično drugačije.
Korisnikov avatar
By djordjino94
Zex88 napisao: Pon Maj 30, 2022 12:08 am Sta se sve desavalo,ovo je bila kamilica atmosfera..

Mozda neka budala iskoci iz koloseka, ali ovakve kolektivne histerije i mrznje sigurno nece biti.
Korisnikov avatar
By Zex88
djordjino94 napisao:
Zex88 napisao: Pon Maj 30, 2022 12:08 am Sta se sve desavalo,ovo je bila kamilica atmosfera..

Mozda neka budala iskoci iz koloseka, ali ovakve kolektivne histerije i mrznje sigurno nece biti.
Brate,znas i sam da ce biti haos kao i na svakom derbiju..Evo,videces krenuce standardan reportoar jos na zagrevanju..

Korisnikov avatar
By BBBbbb
Kontam da ce zavisiti od rezultata.
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 60
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]