Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Isto kao i za onu koja vredja Radonjica..
By Gsk133
Nisam za bilo kakvo vredjanje, ali svuda u Evropi Željko ima poštovanje osim kod stoke. A nije isto, sam Željko je veći ne samo od Radonjića već od cele istorije Sportskog Društva Crvena Zvezda. Nikada nije ružno govorio o Zvezdi, naprotiv. Ali dzabe, stoka je stoka.
Korisnikov avatar
By Zex88
Gsk133 napisao:Nisam za bilo kakvo vredjanje, ali svuda u Evropi Željko ima poštovanje osim kod stoke. A nije isto, sam Željko je veći ne samo od Radonjića već od cele istorije Sportskog Društva Crvena Zvezda. Nikada nije ružno govorio o Zvezdi, naprotiv. Ali dzabe, stoka je stoka.
Nije ni Radonjic nikad lose govorio o Partizanu..

Valjda je poenta da ne treba vredjati ljude,a ne da se neko moze vredjati jer nema trofeja kao druga osoba?

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

By Gsk133
Pa to sam i napisao. Da ne treba niko da se vredja i da osuđujem to. Kamo lepe sreće da je stvarno tako. Inače jako poštujem Radonjića.
Korisnikov avatar
By Zex88
Uf,nemam ja zivaca za ovako stresne situacije..

Izgoreo sam kod one odbojke u reketu i faula Lazica u mrtvom vremenu..

Kad je Avramovic poceo da pogadja sve zivo pomislio sam da su nas uhvatili i okrenuli..Mozda i kljucan detalj je kradja i kucanje Holinsa..

Sramotno ponasanje navijaca.. Dizala se tenzija i nervoza bez ikavog razloga..

E sad ide tezi posao,da se napravi brejk..Mozda i najveca prilika je treci mec..

Korisnikov avatar
By Zex88
MileBL napisao:Mi sad trebamo tamo ici i zrtvovati nebitne igrace da okrenemo utakmicu u nasu stranu, nema tu puno filozofije
Da su Cirbes i Markovic neki korisni igraci ovo bi mnooooogo bio bolji tim i ovo bi se moglo resiti u 3.. Ovako,krvav posao nas ceka..

• 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 69
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]