Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By skeske
MILOS OBILIC napisao: Uto Maj 24, 2022 11:36 pm Bjelica nije imao nikakvu ulogu u GS ove sezone da se ne lazemo, godinama vec ne igra nista, samo palija za 3 poena, udvrnio se srkoz.
Petrusev, Smailagic i Pokusevski treba da budu na spisku i makar jedan ili dvojica na prvenstvo.
Bjelica nije imao nikakvu ulogu (a jeste, i to solidnu), a Petrusev, Smajlagic i Pokusevski jesu :D . Obi, priznaj da ne gledas kosarku :D
Korisnikov avatar
By Zex88
alonzo86 napisao:
MILOS OBILIC napisao: Uto Maj 24, 2022 11:36 pm Bjelica nije imao nikakvu ulogu u GS ove sezone da se ne lazemo, godinama vec ne igra nista, samo palija za 3 poena, udvrnio se srkoz.
Petrusev, Smailagic i Pokusevski treba da budu na spisku i makar jedan ili dvojica na prvenstvo.
Zar nije imao neku minutazu ove godine ? Nisam gledao... Ni hajlajte nisam gledao, samo sam gledao da ga hvale i video da igra. Jel ima minutazu sada u playoffu ?
Imao je tokom sezone,sada u PO je zavrsio na kraju klupe..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By alonzo86
Gaja napisao: Sre Maj 25, 2022 4:21 pm
Ali pazi jedan od komentara :mrgreen:
Bruh he just shoots a bunch of threes and bricks them especially shooting from way deep taking the most dumb ass shots when he can just pass it up he does that nearly every game especially when warriors are losing he just heaves up a 30 footer for no reason just to air all it, he has no IQ and and no playmaking and he’s such an awful rebounder especially for his size only averaging 4 rebounds
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Micic, Teodosic
Bogdanovic, Guduric, Nedovic, Jaramaz, Avramovic
Kalinic, Lucic, Dobric, Pokusevski, Jovic
Bjelica, Smailagic, L. Mitrovic
Jokic, Milutinov, Petrusev, Marjanovic
Korisnikov avatar
By alonzo86
A sta je sa Stefanom Jovicem ?
Samo lagano prema meni, nisam pratio kosarku od pocetka pandemije :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Taj komentar za Bjelicu je tacan.. Stekao je izuzetno lose navike i prangija za 3 bez ikavog osnova nekad..

Gledao sam jedan mec,usao je sa klupe, opalio 4 puta za 3 za 5 minuta, sve promasio i Ker ga je zakucao za klupu nakon toga..

To u GSW ne prolazi.. Bjelica je trebao da igra svoju igru iz Evrope i reprezentacije i legao bi Voriorsima samo tako.. Medjutim on igra ,,Sakramento'' kosarku i zato dobija sve manje minutaze.. Naravno, ima do toga i sto fizicki ne moze da odgovori na neke stvari,pa sad mase peskirima..

Sto se tice Stefana Jovica,oporavio se najzad, poceo da igra za PAO, ali ga nisam gledao pa ne znam kako to izgleda.. Po statistici nije nesto vau..
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Bjelica je sam sebe stavio u poziciju u kojoj je, a imao je i vise nego dovoljno prilika da se izbori za bolje.
Nikad ozbiljno nije na sebi radio fizicki (po sopstvenom priznanju) a to u NBA ne prolazi ako nisi fizicki freak. Steta, mogao je dosta vise, al OK njemu je vrv to dovoljno, uzeo je pristojne pare i velika sansa da ce i prsten.
Korisnikov avatar
By alonzo86
Zex88 napisao: Čet Maj 26, 2022 7:52 am Taj komentar za Bjelicu je tacan.. Stekao je izuzetno lose navike i prangija za 3 bez ikavog osnova nekad..

Gledao sam jedan mec,usao je sa klupe, opalio 4 puta za 3 za 5 minuta, sve promasio i Ker ga je zakucao za klupu nakon toga..

To u GSW ne prolazi.. Bjelica je trebao da igra svoju igru iz Evrope i reprezentacije i legao bi Voriorsima samo tako.. Medjutim on igra ,,Sakramento'' kosarku i zato dobija sve manje minutaze.. Naravno, ima do toga i sto fizicki ne moze da odgovori na neke stvari,pa sad mase peskirima..

Sto se tice Stefana Jovica,oporavio se najzad, poceo da igra za PAO, ali ga nisam gledao pa ne znam kako to izgleda.. Po statistici nije nesto vau..

Pa da, citirao sam taj komentar, zato sto je to radio i u kvalifikacijama za OI i poslednje 2-3 godine, neki sutevi sa 8-9 metra i to... Ajde razumem da je u nasoj reprezentaciji kretnja bez lopte bila staticna, da nisu uigrani itd... Ali u GS-u bukvalno imas svuda sutera oko sebe kome mozes da asistiras itd...
Korisnikov avatar
By Zex88
Ne znam kako ne moze da se vise uklopi u GSW..Bukvalno nacrtan za njegovu igru,svi se krecu,nesebicni,meni je prosto milina gledati GSW..

Btw,super mi je fora koju rade Pul i Kari..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

• 1
  • 952
  • 953
  • 954
  • 955
  • 956
  • 1165
NBA

Topic za sve ovo bavljenje kosarkom ima 3 meseca i[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Ocekujem najgoru ekipu u istoriji kluba gde se ne […]