Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By MileBL
Haha
Pa to je jos jedna ludost za ovo vreme
Otprilike si kao Grobi koji pise kako se nekad igralo
Danas se igra kosarka sa maksimalnom rotacijom, svi moraju biti fit i sa ulogom
Prosla su vremena kad se moglo izgurati turnir sa 7-8 igraca u rotaciji pa nije bilo ni bitno ko je 11 ili 12 igrac
Evo EL timovi imaju 15 igraca na raspolaganju
Korisnikov avatar
By Pavac
туча туча туча туча..... :D :D :D :)
Korisnikov avatar
By alonzo86
Uh, bila bi steta da ne igra Bjelica... Onda je rekao valjda nesto u fazonu za vreme onih OI kvailfikacija da su odigrali sramno, i da je on odigrao sramno i da ne mora igrati ako će igrati ovako... Ali ove godine je napokon imao rolu u GS-u, i popeo se malo i na 5 (što sam predvideo da će se desiti još 2009 :mrgreen: ), mislim da bi nam sa iskustvom koje ima, i poletu kojeg ima sa GS značio...

Zaboravio sam Smailagića, ali ga realno nisam stavio, jer ga nisam ni gledao...
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Bjelica nije imao nikakvu ulogu u GS ove sezone da se ne lazemo, godinama vec ne igra nista, samo palija za 3 poena, udvrnio se srkoz.
Petrusev, Smailagic i Pokusevski treba da budu na spisku i makar jedan ili dvojica na prvenstvo.
Korisnikov avatar
By alonzo86
MILOS OBILIC napisao: Uto Maj 24, 2022 11:36 pm Bjelica nije imao nikakvu ulogu u GS ove sezone da se ne lazemo, godinama vec ne igra nista, samo palija za 3 poena, udvrnio se srkoz.
Petrusev, Smailagic i Pokusevski treba da budu na spisku i makar jedan ili dvojica na prvenstvo.
Zar nije imao neku minutazu ove godine ? Nisam gledao... Ni hajlajte nisam gledao, samo sam gledao da ga hvale i video da igra. Jel ima minutazu sada u playoffu ?
  • 1
  • 951
  • 952
  • 953
  • 954
  • 955
  • 1165
NBA

Topic za sve ovo bavljenje kosarkom ima 3 meseca i[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Ocekujem najgoru ekipu u istoriji kluba gde se ne […]

Vratiću se na nešto što smo Karabura[…]