Valderama napisao: ↑Čet Maj 19, 2022 9:36 am
Salvatore, milina je čitati tvoje analitičke i studiozne komentare o Evroligi i Evrokupu (ti si kičma ovog foruma)
, ali sve na kraju uprskaš ističući svoju naklonost prema mrskom Realu.
Gledaj da ga bar ne pominješ.
Haha, hvala na tome, ali bukvalno ove godine ne posvećujem toliko pažnje košarci i ne gledam toliko kolko sam prethodnih godina. A pisanje mi se svodi na kraće opaske, daleko je ovo od analitičnosti i studioznosti, za to mi fali entuzijazma koji sam imao pre godinu i malo jače...
Real se mora poštovati, ono što oni rade je na vrhunskom niovu i oni su mi pred početak sezone bili prvi favoriti za osvajanje.
Neverovatno je da uspevaju sve ove godine da ostave isti kostur tima, da odlaske pojedinaca u NBA (Dončić, Kampaco, Dek...) prikriju tako lako i zamene dovođenjem igrača koji nisu superstarovi. Ovaj tim već sigurno 5 godina nema superstara, svi igraju svoje uloge, koje je Laso savršeno podelio, uvek iskoči neko nov, a iskustvo koje imaju Rudi, Ljulj, Kozer, Rendolf i ekipa je u ovakvom formatu igranja na jednu utakmicu preko potrebna. Pogledaj samo šta su oni napravili prethodnih godina od talenata i solidnih igrača su napravili: Dončića, Kampaca, Laprovitovu, Deka, Tavaresa...
Ekipa koja u sastavu još od 2016. ima istih 6 igrača: Ljulj, Rudi, Rejes, Tejlor, Tompkins, Kerol, na šta su 2017. pridodali Rendolfa, 2018. Kozera i Tavaresa, 2019. Deka. Ove godine Kerola zamenili sa Abaldeom, koji je u sistemu drugu godinu, Laprovitovu zamenili sa Ertelom i Gosom, Tajusa zamenili sa Poarjeom, Rejesa zamenili sa Jebuseloem, dodali Hangu na sve to, uz konstantno guranje mladih na svakoj poziciji.