Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
#267428
Odgledah Nigerija -USA i covece koji nivo igre su imala braca iz Nigerije je vau! Ajde sto atletski i fizicki mogu da pariraju NBA zvezdama, oni su i trcali sa njima i podelili im nekoliko rampi i nadskakali neretko. Ok, glavni razlog pobede je 20 pogodjenih trojki, svi u timu su sutirali za tri i sto je najjace pogadjali dosta dobro, cak i centri. A energija koju su imali je u odnosu na one utakmice sto sam gledao gde smo mi igrali je za bar 7 puta na visem nivou, pa cak i u odnosu na Italiju koja je bila pobednik turnira. Neki pominju da su tu kladionice umesale prste, ali iskreno cisto sumnjam, Ameri su delovali dosta lagani, igrali u svom ritmu, a ovi ih pratili i na kraju bili bolji...

Deluje da ce Olimpijski turnir u Tokiju ove godine biti dosta zanimljiv, eno Argentina i Australija se sinoc pokrljale, Peti Mils doneo pobedu trojkom uz zvuk sirene, Spanci relativno lako dva put za redom dobili Francuze u par dana, prava steta sto nas nece biti tamo.
Korisnikov avatar
By Valderama
#272768
Umro čuveni Ademola Okuladža. Ko je pratio EP 2001. i SP 2002. seća se kakva je to bila igračina.
Korisnikov avatar
By Valderama
#272770
Pod košem tornjevi Patrik Femerling i Šon Bredli a spolja Demirel, Pešić i Okuladža. Novicki kao lider i objedijavajući faktor.

Baš su nezgodni bili ali uvek smo ih nekako dobijali.

Sećam se košarkaške noći u Indijanapolisu - u 1h su četrvrt-finale igrali moćna Španija i Nemačka, a u 3h favorizovane SAD protiv Srbije/Jugoslavije.

Autsajderi su prošli. Naravno, pola odeljenja nije ujutro išlo uškolu. :mrgreen:

20 godina čekamo tu prokletu zlatnu medalju! :evil:
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
#272778
Valderama napisao: Uto Maj 17, 2022 8:31 pm Umro čuveni Ademola Okuladža. Ko je pratio EP 2001. i SP 2002. seća se kakva je to bila igračina.
Upoznao sam čoveka lično jednom prilikom i bili smo na par utakmica i na ručku zajedno u nekom društvu pre 5-6 godina...
  • 1
  • 329
  • 330
  • 331
  • 332
  • 333
Fudbal

Kakva komedija su ovi mladi igrači do 19 godina. D[…]

Basketball 3x3

Ne znam ako ste y toku, odigrava se sada svetsko. […]