Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Zoc dosta dugo drzao Lideja i Lesora u igri, prvih 15 minuta, mislim da je dosta kasnio za izmenama, ali vodio je pa ne moze nista da se prigovori. Lagana pobeda, Buducnost nije isao sut, a fali im dosta i Rid. Trifunovic i Smailagic odlicno odradili svoje epizodne uloge.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Plasio sam se nase reakcije posle burse, ali dobro se završilo, sigurna pobeda. Ocekivao sam mnogo teži mec.
Ponovo nemamo resenja kada krenu da nas biju, madar pogotovo, videlo se na početku cetvrte četvrtine

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By skeske
Lakse nego sam ocekivao. Centri Buducnosti losi, njihovi bekovi nisu ubacili masu otvorenih suteva i kad se sve sabere, nije ni moglo drugacije da se zavrsi. Ocekujem jaci otpor Buducnosti kod kuce.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Utakmica užasna, kao da je u pitanju 2. kolo ligaškog dela takmičanja, kao da je neki oktobar pa se uigravamo... Što je najgore i oni su tako izgledali, kao da nije u pitanju PO utakmica. Nikakva energija na terenu, bez žara, kao da se igralo bez rezultatskog značaja...

Što se nas tiče, odigrali smo loše, a oni još gore, da nije Sili počeo da divlja otišlo bi na 30 razlike.

Nema se šta preterano komentarisati u ovakvom meču, jer se igralo s pola gasa. A opet smo uspeli da "tolko" padnemo u jednom trenutku mislim u 3/4 da su se spustili ispod 10 razlike i dali sebi neku nadu, što je simptomatično i što me izluđuje ove sezone, a nije u pitanju mlad tim kako se piše.
By Gsk133
Sramotno i katastrofalno poluvreme. Vece sramota od Uroša Trifunovića nikada nije igrala u Partizanu, ništa bolji nisu ni Zagorac, ni Avramovic i Lesor. Profesionalno košarkaši i to bekovi da premašuju slobodna bacanja. Terajte se u... Jedva čekam da se završi ova sezona i da većinu od ovih igrača više ne gledam.
Korisnikov avatar
By MileBL
Mislim da resavate ovo lagano u Beogradu
Da li je Buducnost izgubila u plejofu na svom terenu u bliskoj proslosti?
By Gsk133
Može li neko bilo ko da mi objasni kako je Uroš Trifunović košarkaš? Ono je epska sramota od igrača i moralna i ljudska nula, otpad najobičniji. Otac mu je bio strašan igrač i kontam da samo na osnovu oca i igra košarku. Gram mozga nema, a onakva nonsalantnost i nepoštovanje saigrača nikada nisam video. Svašta bih napisao da nema cenzure( a posle ovakvih stvari i prema ovakvim likovima poput dotične spodobe ne bi ni trebalo da bude cenzure).
Korisnikov avatar
By BogdanB
Propuštena sansa za mali odmor i za samopouzdanje zbog vracanja iz minusa..
Nedopustivo onoliko bacanja promasenih, dozvoljenih skokova i nikakva korisnost pantera, koja traje cele sezone osim huventuda

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By skeske
Klasicna Moraca... Rjesavate ovo u majstorici, slabasna je Buducnost, jedino da ih opasno usere sut, sto je moguce ali bas malo vjerovatno.
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 60

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]