Teme vezane uz Evroligu, Evrokup, evropske lige... sve vezano uz evropsku košarku

Dokumntarac EL o MVP-ijevima.. :D

Koliko je Mega imala zanimljiv tim, Jaramaz, Zagorac,Dangubic,Jokic,Vasa...
Valderama napisao: Čet Maj 19, 2022 9:24 am Pitanje za pravovernu :mrgreen: navijačku braću sa foruma: hoćete li večeras iz petnih žila navijati za Olimpijakos? :whistle:
Ja da! naravno! ne zato što su braća sa ciganima, jer sam grobar, nego zato što volim Pirej, volim Barcokasa i veoma cenim njegov rad i sviđa mi se tim Olija ove godine, a još jedan razlog je što su autsajderi, pa ono mazohistički je navijati za slabijeg. :dance:

U El kalsiku naravno za Real, razlozi su slični: ne volim Barsu, volim i cenim Lasa i njegov rad, sviđa mi se sistem Reala koji godinama isto funkcioniše, sviđa mi se raznovrsnost, dužina kllupe i način igre Reala ove godine, a i oni su autsajderi... logično

A u finalu zavisi ko prođe od ova dva autsajdera, ako oba prođu, onda sam za Oli.

Iskreno ne verujem da će Olimpijakos moći da puno uradi protiv Efesa i njihovog napadačkog kvaliteta, s druge strane Real ima više šanse protiv Barse, mada kao što svi znamo igra se na jednu utakmicu i sve je moguće :D
Valderama napisao: Čet Maj 19, 2022 9:36 am Salvatore, milina je čitati tvoje analitičke i studiozne komentare o Evroligi i Evrokupu (ti si kičma ovog foruma):clap: , ali sve na kraju uprskaš ističući svoju naklonost prema mrskom Realu. :evil:

Gledaj da ga bar ne pominješ. :mrgreen:
Haha, hvala na tome, ali bukvalno ove godine ne posvećujem toliko pažnje košarci i ne gledam toliko kolko sam prethodnih godina. A pisanje mi se svodi na kraće opaske, daleko je ovo od analitičnosti i studioznosti, za to mi fali entuzijazma koji sam imao pre godinu i malo jače...

Real se mora poštovati, ono što oni rade je na vrhunskom niovu i oni su mi pred početak sezone bili prvi favoriti za osvajanje.

Neverovatno je da uspevaju sve ove godine da ostave isti kostur tima, da odlaske pojedinaca u NBA (Dončić, Kampaco, Dek...) prikriju tako lako i zamene dovođenjem igrača koji nisu superstarovi. Ovaj tim već sigurno 5 godina nema superstara, svi igraju svoje uloge, koje je Laso savršeno podelio, uvek iskoči neko nov, a iskustvo koje imaju Rudi, Ljulj, Kozer, Rendolf i ekipa je u ovakvom formatu igranja na jednu utakmicu preko potrebna. Pogledaj samo šta su oni napravili prethodnih godina od talenata i solidnih igrača su napravili: Dončića, Kampaca, Laprovitovu, Deka, Tavaresa...

Ekipa koja u sastavu još od 2016. ima istih 6 igrača: Ljulj, Rudi, Rejes, Tejlor, Tompkins, Kerol, na šta su 2017. pridodali Rendolfa, 2018. Kozera i Tavaresa, 2019. Deka. Ove godine Kerola zamenili sa Abaldeom, koji je u sistemu drugu godinu, Laprovitovu zamenili sa Ertelom i Gosom, Tajusa zamenili sa Poarjeom, Rejesa zamenili sa Jebuseloem, dodali Hangu na sve to, uz konstantno guranje mladih na svakoj poziciji.
Valderama napisao: Čet Maj 19, 2022 9:24 am Pitanje za pravovernu :mrgreen: navijačku braću sa foruma: hoćete li večeras iz petnih žila navijati za Olimpijakos? :whistle:

Znam da su Mile i Zexx kadri i spremni izginuti zbog crveno-belih iz Pireja, ali zanima me odluka Answera, Obilića, Lepusa i Vasketa? :D
Naravno! U prvom polufinalu nema dileme, em Grci, em "nasi", em mi se svidja koncepcija tima. Efes... pet imenjaka mi ne mogu oprati jebenog Atamana, olicenje ljigavosti.
Drugo polufinale, slazem se sa Salvatoreom svaku sitnicu, ali JA NE MOGU NAVIJATI ZA REAL NIKAD NI U JEDNOM SPORTU! Ne ide i jebiga, a steta je jer imaju dobru pricu za te velike klubove.
Dakle, Oli i Barsa, a ako prodju npr Efes i Real, navijacu za Efes.
Ja sam uz Efes, prije svega zbog Vase. Takođe, igraju mi najljepšu košarku.

Za Oly mogu navijati samo kada igraju protiv Pao ili Reala.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Kakav klac Vase na kraju.. A bio je u kontra ritmu ceo mec..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

• 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 54
KK Partizan 2025/26.

Ništa se meni ovo ne sviđa, u sred finalne […]

KK Crvena Zvezda 26/27

И кренуло се. Нови уговор за Дејана Давидовца на […]