Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
The Answer napisao: Sre Apr 27, 2022 1:28 pm Zar nije prošlih sezona MVP bio onaj sa najvećim prosečnim indeksom? Ili sam ja nešto pomešao?
Pa jeste, do sad su to uvek bili Miškovi momci, sad je izgleda Rašković privatizovao ABA ligu njegovi su i Žoc i Kalinari :mrgreen:

2014/15 – Nikola Jokić (Mega Leks)
2015/16 – Miro Bilan (Cedevita)
2016/17 – Nikola Janković (Union Olimpija)
2017/18 – Luka Žorić (Cibona)
2018/19 – Goga Bitadze (Budućnost VOLI)
2020/21 – Filip Petrušev (Mega Soccerbet)
2021/22 – Nikola Kalinić (Crvena zvezda mts)

Simpomatično da su uvek to bili centri i Miškovi igrači svi sem Žorića.

Šta je veća glupost što je on osvojio MVP priznanje ili što je u najužoj konkurenciji pobedio Jaku i Kobsa? :think:
The Answer napisao: Sre Apr 27, 2022 1:28 pm Zar nije prošlih sezona MVP bio onaj sa najvećim prosečnim indeksom? Ili sam ja nešto pomešao?
Moram da se nastavim sa jednim laganim skečom: sad je MVP onaj sa najvećim .!. izgleda :whistle:
Korisnikov avatar
By Zex88
Kalinic mi nikako nije mvp..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By skeske
Petorka po meni
Dzons, Blazic, Karter, Lidej, Kamenjas
Mlada nada: Jovic
Trener: Stefanovic

Druga petorka:
Stipcevic, Kobs, Sorter, Ilic, Tasic
Trener: Radonjic
Mlada nada: Pojma
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
skeske napisao: Čet Apr 28, 2022 8:52 am Petorka po meni
Dzons, Blazic, Karter, Lidej, Kamenjas
Mlada nada: Jovic
Trener: Stefanovic
Ovo je mišljenje, verujem 95% ljudi koji su pratili ABA ligu, jedino je pitanje da li krilo da bude Karter ili neko drugi, ali zaslužuje svakako i on to mesto jer je izborio Zadru opstanak.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Na kraju Džons nije igrao, a Nevels igrao... Sve u svemu muški otpor momaka iz Železnika.

Slažem se sa Vasketom, očekujem da ako bude igrao Džons mogu do izjednačenja, u suprotom dosta teško... mada Železnik je oštar greben, pogotovo zavisi ko bude sudio :D

Mislim da Igokea nema šta da traži sa Olimpijom, mada opet domaći teren...

Zlatibor - nemam predstavu kako izgleda meč sa Borcem, tako da mogu reći da se nadam da će izjednačiti zaslužili su, mada vođen iskustvom od prethodnih godina, sledeća utakmica ide na +20 za Borac i ćao zdravo.
  • 1
  • 496
  • 497
  • 498
  • 499
  • 500
  • 515

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]