Teme vezane uz Evroligu, Evrokup, evropske lige... sve vezano uz evropsku košarku
Armani juče oborio rekord po najmanjem broju postignutih poena u jednoj utakmici plej ofa, Efes ih limitirao na 48. Vasa i Šejn u duetu dirigovali pobedom i brejkom, koji je veoma očekivan i bio. Nisam gledao utakmicu, te mi nije jasno kako je Armani koji je pun prekaljenih igrača uspeo ovako loše da odigra...

U Barseloni domaći dobili Bajern bez puno problema, držao se Bajern, ali vidi se razlika u klasi ovde, nije pomoglo ni 20 poena Lučića, s druge strane Dejvis je bio nerešiva enigma za odbranu.
U Barseloni klasika, kao i prosle godine sa Zenitom... Ako protivnik samo priprijeti, sudije stupaju na scenu, nema sanse da Barsa moze ispasti. Manje je ocigledno nego prosle godine sa Zenitom, jer je Bajern manje kvalitetan, ali to je to....
Sto se tice Efesa, nisam gledao cijelu utakmicu, ali ono sto sam gledao, jednostavno Efes je tim, znaju ovo igrati kada se skupe u ovim odlucujucim utakmicama. Milano iznenadjujuce nemocan, ipak su puni iskusnih igraca, ali eto....

Veceras ocekujem sjajnu utakmicu Olija i Monaka, cvrste ekipe. Zanima me kako ce Real odgovoriti na trenutnu krizu, da li mogu proci Makabija, koji je ipak traljav kad udari na tvrdo.
Bayern i Armani izjednačili.

Svaka čast Njemcima, opasna su ekipa. Sad se vidi koliko je bilo nerelano da Zvezda nalravi brejk u Minhenu. Jači su skoro za cijelu klasu od nas.

Italijane povrede ubiše, ali uspješe dobiti nekako. Vasa ukanalio Efes na kraju.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Ona Barselona sa Jasikevicijusom, Bodirogom, Navarom, De la Fuenteom, Fuckom i ona Barselona sa Lakovicem, Rubiom, Bazilom, Navarom, Grimauem, Majkelom, Inglsom, Morisom, Lorbekom, Vaskezom, Ndongom su jedno 3-4 klase jače od ove Barselone danas. Efes ponovo osvaja po meni. Ubedljivo najbolja ekipa sa dvojcem Micic-Larkin, uz Dzjemsa iz Monaka i jedini vrhunski igrači u ovoj ligi pretplacenih i smešnih igrača.
Efes lako protiv Armanija, bitan brejk su uzeli u prvoj utakmici u Milanu, drugu su nešto slučajno izgubili, ali evo i juče su dobili kod kuće, tako da u sutra očekujem njihovo overavanje "vize" za završni turnir u Beogradu. Imaju dosta više kvaliteta, talenta i potencijala u svom timu, a pojedini igrači koji nisu igrali ništa specijalno cele godine, sada su upalili motore na max. Šta samo rade Vasa i Šejn u kombinaciji to je fenomenalno :clap: :violin:

S druge strane Real rutinski rešio Makabi, koji ih je kako Mile kaže smisleno birao u poslednjoj utakmici "regularnog" dela sezone. Bez puno poteškoća metla za 3-0 i razbijanje one priče da se Lasu klima stolica po ko zna koji put. Real je bio moj favorit za osvajanje od početka sezone i neverovatno je šta rade i kako dobro funkcionišu sve ove godinu po Lasom. Ljudi su izbacili iz tima zbog nediscipline Tompkinsa i Ertela, imali problem i sa Jebuseleom i slično... I onda u plej ofu iz vedrog neba iskače u prvoj utakmici jedan Kozer od 35 godina i ubacuje 20 poena, uz to budi se NWG i dodaje 11 poena i 8 asistencija, budi se Hanga i ubacuje 11 poena, budi se Rudy sa 4 trojke i uz standardno dobrog Jebuselea sa 15 poena i 4 skoka s pola gasa dobijaju Makabi. Onda u drugoj utakmici skroz drugačiji pristup, gde je glavni akter bio Poarje sa 16 poena i 10 skokova, Ljulj sa 17 poena i standardno dobri Jebusele sa 16 poena i to je otišlo na skoro 30 razlike. Sinoć, opet fenomenalni Jebusele sa 16 poena i 8 skokova, uz to opet stari lisac Ljulj 18 poena i 6 asistencija, ali i Poarje sa 14 + 6. Neverovatno mi je da Laso ima ovako širok roster i njegova ekipa se sastoji bukvalno od igrača uloge, gde svako malo zameni igrača koji se neće skidati za meč. Tako se u prvoj utakmici nije skidao Dek,a u trećoj Tejlor. Dek nije odigrao ni minut u ovom PO, nisam siguran da li je u pitanju neka povreda... S druge strane Vilbekin i Naneli, kao najiskusniji nisu uspeli da pomognu Makabiju da barem jednu pobedu upiše.

Ostaju nam Barsa-Bajern revanši u Minhenu, gde domaćini dolaze sa brejkom i dobrom atmosferom, kao i Olimpijakos-Monako, gde momci iz Kneževine kod kuće dočekuju Grke sa brejkom iz druge utakmice. Tu će biti zanimljivo, ali ne očekujem da će Olimpijakos imati problema u ovom dvomeču. Barsa mislim da će barem jedan meč dobiti u Minhenu, te ako bude bilo potrebe za majstoricom u Kataloniji, verijuem da neće moći i smeti da ispadnu.

Neko projektovano finale koje bih ja želeo je Real-Olimpijakos, mada ni Efes ni Barsa nisu ni malo laki.
Alimpijević je meni u FMP-u bio top. Em šansu davao Radanovu kao jednom od glavnih igrača, em imao muda i Filipa klupirati (naravno, ne u potpunosti). Čini mi se da je i Partizan izbacio u KLS.

Jednostavno, za Zvezdu je bio zelen. Natovarili su mu u tim previše iskusnih igrača, predvođenih splavarom Antićem, a on to nije mogao kontrolisati.

Ako kad Radonjić ode, volio bih da mu se da nova šansa, sa timom koji on izabere.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

• 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 54

Какав је Џонс дивљак.. Да је погодио Нана како тре[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Чуо сам да то спомињу.. Углавном имају тачне инфор[…]

KK Partizan 2025/26.

Sramotna sezona dozivljava svoj prirodni kraj.