Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Raspao se Partizan u produzetku..
Podseca me Partizan na Virtus.. Puno talenta u napadu ali odbrana bas losa.. Ne kapiram odbranu tako sto Lesor preuzima odmah pleja i oda ga brani 1 na 1..
Ne moze ovoliko poena od Burse kuci da se primi sa sve produzetkom..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By MileBL
Nisam znao da se puna Arena moze isprazniti za dva minuta
Sta mislite o onom potezu Pantera i Ledeja kad je bursa otisla na +6, oba fintiraju na liniji za tri, stegla se muda?

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Lepus
Ispade da samo mi Zvezdaši komentarišemo, ali jbg, iovako nas ima malo na forumu.

Težak poraz, još na ovakav način. Bursa bila veoma dobra cijelu utakmicu.

Ovo što Mile reče, dva najskuplja igrača nemaju muda uzeti loptu nego daju Avramoviću, drugom najglupljem igraču na terenu.

Problem odbrane Partizana sa Lessort-om svakako nije mogao biti riješen, dječko je ograničen. U napada je dosta napredovao, ali ne postoje principi odbrane koje bi on mogao ispoštovati. Preuzimanje dođe kao najbezbolnije.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Dobro,mislim da su odredjeni forumasi tek izasli iz hale a i eto makar smo oko neceg poceli da piskaramo a da nije politika..

Ovo je bio dobijen mec.. Bukvalno se videlo da su se igraci Burse predali i onda im je Partizan otvorio put da se vrate..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Zeljko izgubio mec, ne pravi izmene, zna da se igra na jednu utakmicu i dozvoli da ekipa primi preko 100 poena od jedne Burse. A Panter pokazao da nema muda da bude vodja, nestao sa terena, Avramovic uzeo loptu u ruke i sve zasrao.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Ono cega sam se pribojavao, to se desilo.
Usli smo mlitavo u mec, oni sigurno i posle smo se jurili.
Preokret na misice pored nikakve igre, muka mi bilo od trece četvrtine i imas pobedu, ti ono ispustis jer dozvolis trcanje u ledja jer si video pobedu...
Zadnji napad pantera, kuku meni, kuku!
Bas veliko razočaranje u areni, ljudi u neverici..

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By skeske
Alimpijevic ovo dobio. Izvukao 120% iz svojih igraca, imao kratak roster, pritom mu izadje centar zbog 5 licnih i na kraju dobija u produzetku.
Partizan neshvatljivo bezmud. Razumijem da ovo nije tim za pobiti se, ali da ih ne mozes malo stisnuti, ne kontam. I kad su naizgled prelomili, to se desilo jer je Andrews promasio tri otvorene trojke u seriji, gdje je bio sam kao duh iz laganih izigranih akcija... To nije dobra odbrana, to je sreca za domacina... Sto se tice onog faula, desava se, to nije nista epski strasno, Madar je mlad igrac, ali ne pravljenje faula poslije toga je za samara.
Sve u svemu, kad se igra ovaj sistem, ovakve stvari su moguce id esavaju se.

Nego, koliko ekipa je proslo iz one druge grupe, 6? :D
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
"Ne znam šta je, niko od ovih igrača nije igrao finale, kamo li osvojio ABA ligu. Ako gledam da neko neće da igra odbranu, da neće da trči, da pravi blok, onda je to problem. Rekao sam im da je trening bio katastrofa, nadam se da će reakcija sutra da bude bolja."

Naš trener ovo izjavi, a u ekipi imamo jednog višestrukog osvajača ABA lige - Dangubić i Zagorca koji je igrao finale 2016. :doh:
Korisnikov avatar
By skeske
Salvatore Guliano napisao: Pon Maj 09, 2022 1:43 pm "Ne znam šta je, niko od ovih igrača nije igrao finale, kamo li osvojio ABA ligu. Ako gledam da neko neće da igra odbranu, da neće da trči, da pravi blok, onda je to problem. Rekao sam im da je trening bio katastrofa, nadam se da će reakcija sutra da bude bolja."

Naš trener ovo izjavi, a u ekipi imamo jednog višestrukog osvajača ABA lige - Dangubić i Zagorca koji je igrao finale 2016. :doh:
I Lesor je igrao finale :)
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
skeske napisao: Uto Maj 10, 2022 9:36 am
Salvatore Guliano napisao: Pon Maj 09, 2022 1:43 pm "Ne znam šta je, niko od ovih igrača nije igrao finale, kamo li osvojio ABA ligu. Ako gledam da neko neće da igra odbranu, da neće da trči, da pravi blok, onda je to problem. Rekao sam im da je trening bio katastrofa, nadam se da će reakcija sutra da bude bolja."

I Lesor je igrao finale :)
Tačno, eto... Dakle cela 3 igrača koji su igrali finale ABA lige i jedan koji ju je osvojio...

Ne sviđa mi se ništa vezano za KKP ove godine sem dolaska Balše Koprivice, Alena Smajlagića, Tristana Vukčevića i donekle Gregora Glasa. Bio sam oduševljen dolaskom Lideja, ali je čovek pokazao da ga nema nigde kad treba, čime mi je žestoko pao u očima, Panterov dolazak mi se nije svideo ni prvog dana, a i sezona je pokazala da mi je osećaj bio dobar za njega.

Jedino što može da isčupa situaciju je da se osvoji ABA liga, što je sa ovakvim momentumom vrlo teško ostvarivo, dao bih nam nekih 13% šanse za tako nešto.

Uželeo sam se košarke, te ću večeras konačno gledati naš Partizan, mada me skoro ništa ne radi pred PO, a za tako nešto je i zaslužan trener naš koji je nakon poraza u EK saopštio da je za nas gotova sezona i da je neuspešna, što mi govori da se on nije ni okretao ka ABA ligi...
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 60

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]