Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Kako ste zadovoljni sezonom u EL? Meni je nekako ocena 3+..Moglo je i sa ovakvim rosterom dosta vise,ali znacajan broj pobeda je ostvaren..
Nadam se da cemo i sledece godine biti u EL ali sa dosta drugacijim rosterom..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Pa iskreno tu ste gde i pripadate i po kvalitetu i po prikazanom. Moglo je i bolje i gore, da nisu izbacili Ruse bili biste na nekom 12. mestu, niste se obrukali ni u jednom trenutku. Na kraju ovakva sezona gde su i Žalgiris koji je jedva upisao prvu pobedu posle 10 kola, a sa druge strane Asvel koji je imao odličan start, završili sa 8 pobeda sezonu... Veliki uspeh je na kraju što su ispod vas završili pomenuti, pa onda jedna kanta kao što je PAO, nesrećni Fener koji je dok je bio kompletan gubio 5 utakmica u zadnjem napadu, pa onda pola sezone igrao bez dva najbolja igrača - Veseli i De Kolo. Tu ispod vas su i neke ekipe poput Albe i Baskonije, koje su neki vaš rang i po budžetu i igračima i po uspehu. Bajern je prošao ispred vas, na kraju zasuženo jer vas je i dobio u toj ključnoj utakmici. Po meni da su ostali Rusi u takmičenju da ne bi ni Bajern ni Makabi prošli dalje, a verovatno ni taj Monako, ubeđen sam da bi sva tri kluba iz Rusije otišla u PO.

Jedno veliko pitanje je zbog čega se nije doveo prvi centar koji bi dosta doneo i koji je bio potreban za nešto više...

Okrećete se ka onom vašem ključnom borbi za ABA ligu.

Mislim da imate odličnu bazu i da ćete moći ako obezbedite učešće u EL dogodine da dignete tim na viši nivo. Ključna pitanja su vam Kalinić, Volters i Holins, za ostale manje-više verujem da će ostati, no polako. Ovako uigran tim može da sa nekom nadogradnjom bude ozbiljan konkurent za TOP8.
Korisnikov avatar
By MileBL
Iz ugla navijaca lose, da nisu izbacili Ruse mi bi odavno igrali sve ovo rekreativno, posle izbacivanja Rusa se ukazala neka sansa pa smo se borili ali ipak na kraju pokazali svoju limitiranost.
U ovom sistemu ako se hoce imati zainteresovanost mora se do kraja biti u borbi za top8 jer kome trebaju revijalne utakmice...

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Korisnikov avatar
By skeske
A dobro, falilo nam je malo u nekim segmentima igre, u sustini neki divljo da uzme stavr u svoje ruke kada se lomi i centar koji bi donosio prevagu. Sa ta dva igraca bi vjerovatno biti u TOP 8 jer bi imali par pobjeda vise... Ali nije sada ni bitno, imamo dobru bazu za sledecu sezonu, mora se to nadograditi sa 2 mlada igraca i time bi zaokruzili bazu za sledeci cetverogodisnji ciklus. Stranci kao stranci, koliko para toliko muzike, bice kvaliteta koliko platis :)
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Pa vidi iskreno Radonja nije neko ko bi trpeo divljaka u ekipi, jer uglavnom divljaci ne igraju odbranu, a da platiš onog koji igra odbranu to je vrlo teško jer uglavnom te pare nema ekipa sa vašim budžetom. Što se tiče centra, ne slažem se sa tobom da vam je trebao centar koji donosi prevagu, naprotiv, trebao vam je samo jedan klasični centar EL nivoa, da ne kažem jedan Lesor bi vama digao nivo igra i doneo opciju u napadu koja vam je dosta puta falila.

No, sa ovakvim timom je konačno Radonja dao neki svoj pečat mešanjem pozicija, korišćenjem small ball petorki, igranje bez klasičnog šutera, bez klasičnog centra, korišćenje Davidovca na poziciji 5 i slično. Timski je ovaj tim odlično funkcionisao, ali definitivno je falilo poena u rukama i kreativnosti.

Imate sličan problem kao PAO, kojem je najbolji igrač nisko krilo (Papapetru) i oko njega gradite igru, a ni Kalinari ni Janis nisu neki prefinjeni šuteri, odnsno igrači sa puno poena u rukama, već više radnici - igrači uloge. Samo je vaš tim mnogo bolje koncipiran, jer su dovođeni smisleno igrači, a ne kao u Atini, gde je doveden Peri da bude prvi plej EL ekipe. Peri koji još nije sazreo dovoljno ni da bude prvi plej u nekoj od TOP8 EK ekipa. Pokazao se fino Nikola ove godine kao lider ekipe, podigao svoj prosek na skoro 15, vukao i izmišljao poene, ali nesumnjivo je da bi uz jednog šutera na beku i jednog centra sa 10 poena po utakmici mogao mnogo više.

Takođe, ovo za strance "kolko para - tolko muzike" apsolutno nije tačno, kvalitet se može naći i za dosta manje novca, samo dobar skauting da se odradi...
Korisnikov avatar
By skeske
Ovo za pare se odnosi za nas, posto Radonja nikad (ili bas rijetko) rizikuje sa nepoznatim igracima gdje radi neki skauting pa pokusava ubod. Sto se tice centra, imali smo 2 koji se ne mogu odvojiti od parketa a dobar cvrst blok se vidjao veoma rijetko. Jedan Nnoko bi rijesio problem, nisam mislio bas da imamo Milutinova ili Tavaresa :D

Sta mislis koja tri igraca bi nam legla na ovaj tim? Ja sam za sada na Guduricu i Petrusevu, trazim treceg :D
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Volters, Jovic ( Ivanovic )
Holins, Dobric, Lazic
Kalinic, Lazarevic
Davidovac, Krilni centar
Centar, Mitrovic, Kuzmic

Ako bi Kalinic otisao zbog vece ponude prebacio bi Dobrica na 3 sa Lazarevicem i spustao povremeno Davidovca, a doveo Nedovica na beka. Mozda bi 4 mogao biti Petrusev pa da Luka Mitrovic i on zajedno igraju, a da se dovede prvi centar koji bi igrao u petorci sa Davidovcem na 4.
Korisnikov avatar
By Zex88
Pobeda :)
Puno gluposti,ali smo uspeli nekako da izvucemo pobedu..
Neverovatno je da finis sezone cekamo sa samo jednim centrom..
Cirbes sta radi nemamo pojma,Kuzmic,ne znamo sta mu je..I onda Deda cepa na 5 i onda ultra niska postava..
Bolje centre ima FMP..
Nevetovatno je kakvu odbranu cepa Holins..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By MileBL
Radonjic mora gurati Kuzmica da igra, ovako ce mu ubiti samopuzdanje, al sta da se radi kad je tako odlucio

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

• 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 69
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]