Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Ja isto nisam optimista jer nam u EL uvek fali nesto malo pa su tako najvece sanse da budemo deveti
Ipak kad pogledam nas roster kod velikog broja igraca nedostaje malo da dodju na neki visi nivo pa se nadam da ce imati jak motiv

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Ja ocekujem mesto broj 10..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Lepus
Nisam danas htio baksuzirati, ali moja prognoza je, tj. bila je, da gubimo sve utskmice u gostima.

Večeras kriminalni. Cijelu godinu znaš da ti centar fali, ne dovodiš nikoga, pa onda u zadnjoj minuti primiš četiri poena iz ofanzivnog skoka.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Sve se svodi na isto..Povrede,plus pojacanja na kriticnim mestima u vidu Stefana i Cirbija su dovela do ovoga..
Tako da.. To nam je,sto nam je..

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Zasrasmo sve na kraju, ljudi nam daju odbitke iz odbojke, a Kuzmic na klupi. Kao sto smo zasrali 10 utakmica zasrasmo i ovu veceras.
Korisnikov avatar
By Lepus
Mali Topić debitovao danas, dobar je bio. Pregled igre i osjećaj za asistenciju odličan, što se vidi i iz statistike. 5 komada za cca 16 minuta.
Korisnikov avatar
By Zex88
Lepus napisao:Mali Topić debitovao danas, dobar je bio. Pregled igre i osjećaj za asistenciju odličan, što se vidi i iz statistike. 5 komada za cca 16 minuta.
Imao je nekih bas naivnih izgubljenih lopti,ali nije lose izgledalo..

• 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 69
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]