Stare teme
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
@

Brate @Zexe ja ne znam šta da očekujem od ovog tim iz utakmice u utakmicu, a ne da razmišljam o tome šta ćemo sa Madarom i njegovom sudbinom. Svakako mislim da će njegova sudbina isključivo zavisiti od našeg plasmana na kraju sezone, jer ako se ode u EL menja se skroz tim i za njega tu može biti mesta eventualno kao 3. opcije na pleju, dok ako se ne plasiramo može da igra sa nama EK, ali ne vidim ga kao prvog pleja ni u jednom Zadru, a ne u Partizanu. Svakako mislim da je za njega najbolje da ode negde u neku Španiju, Italiju i pegla po 30 minuta po meču, jer mislim da mu je ovo teži put i da mladi igrač, pogotovo stranac, nema prostora za sazrevanje u KKP.

Što se tiče Alena, dečko je izgubio prostor dolaskom Matijasa, a onda su mu uvalili i Tristana na njegovoj poziciji, te se njegova minutaža i uloga drastično smanjila. Moguće da se to pogodilo sa padom u formi, a na sve imao je i neku blažu povredu u prethodnih mesec dana. Tačno je da ne liči na sebe, ali nama pola tima u svakoj drugoj utakmici ne liči na sebe, te imamo drastične padove i skokove iz meča u meč.

@Giro druže, drago mi je da nisam gledao meč u Litavniji, mada nisam gledao ni derbi onaj dan, tolko o tome koliko me pogađa i interesuje sve to... Oscilacije u igri su karakteristične za mlade ekipe, ali mi smo sve sem mlade ekipe, mi smo tim koji ima 4 iskusna EL igrača (Panter, Lesor, Lidej, Danga), 3 iskusna EK igrača (Mur, Avram, Zagorac), Kuruca koji je igrao NBA i ACB, Alena koji je igrao 2 sezone u NBA i G-ligi, Trifunovića kojem je ovo 3. sezona u EK i ima 32 nastupa u takmičenju. Da su mladi i neiskusni možemo reći za Madara, Glasa, Tristana, Balšu i donekle Miletića. To su izgovori i to su budalaštine, nešto ozbiljno ne štima u ekipi.
Neverovatno je da posle onakvog trijumfa imaju emotivno pražnjenje i poraz, tačnije poniženje od Lejkabelisa.

Neverovatno mi je da ih trener nije mogao "naložiti" ni za ovaj meč, kao ni za mnoge prethodne, uključujući derbi u Nišu.

Neverovatno mi je da trener naš izjavi da je imao samo dva igrača na raspolaganju Pantera i Zagorca, gde je to rekao kao da je Zagorac najbedniji lik na svetu, a ne kapiten tima, jedan od domaćih, od koga se tako nešto i očekuje. Pominjanje Pantera kao nekog ko je uvek na raspolaganju je isto kriminal, očigledno da mu je on ljubimac, ali Pantera nije bilo nigde ni u provom derbiju, ni u porazu od Cedevite, ni u Nišu, čovek igra divljačku košarku i kad ga hoće ok je, kad ga neće to je potop.

Neverovatno mi je da mi sa Lesorom, Lidejom, Balšom i Alenom budemo natrpani od jednog Gagatara sa 21 poenom, za 24 minuta igre...

Neverovatno je da tim sa ovakvim igračima ne može da ubaci više od 20 poena u dve četvrtine u Litvaniji.

Neverovatno mi je sve, kao što mi je bilo i neverovatno da će Željko biti trener.

Imamo težak raspored sada i ako nešto želimo da uradimo, ne smemo onakve gluposti da pravimo...

Budućnost u gostima, pa Metropolis, pa Igokea u Bgu, pa Slask u gostima, pa Cedevita u gostima.

Očekujem poraz od Budućnosti za vikend, znajući Džileta koji odlično skautira protivnike i sprema utakmice, vrelu atmosferu u Morači i naše oscilacije. Već vidim da gubimo celu utakmicu i to nekako lako, da se oni ceo meč nude i mi ne uspevamo da ih okrenemo, te gubimo sa nekih 5-6 razlike...
Korisnikov avatar
By Zex88
Bas los mec u Moraci..

Partizan se muski pobio i iskoristio sto Buducnost bas lose izgleda.. Deluje mi i Cedevita trenutno bolje od njih..

Ja ovde prozvao Madara,a on odigrao najbolji mec

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By BogdanB
Mi jesmo kurton, oni izgleda veci od nas.
Mi i dalje nemamo glavu i rep, nemamo rasporedjene uloge da se zna ko je ko, ko je sta, sta ko sme da radi, nemamo ustaljenih 12,a nemamo ni ustaljenih 10 igrača.
I malo mi je pun k zocovih miljenika, pantera i ledeja

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By BogdanB
Da li su cene karata uzrok tome sto pionir ne moze da se napuni, kao sto se punio prethodnih godina na bilo kojoj utakmici, bilo da su slabiji ili jaci protivnici, cak, mi smo bili kao tim slabiji u odnosu na današnji i pionir je pored toga bio pun, a tada nismo imali zoca na klupi. I
Kada pogledam, tada su karte bile 300-400 dinara u odnosu na današnje koje su 1000+ din i jos na to kada se doda milion drugih poskupljenja.

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By Zex88
Bas uzbudljiv mec i dobra atmosfera..Uzivao sam u mecu.

Partizan mi je bio bolji ceo mec,previse divlje je igrala Olimpija,ali ona promasena 4 bacanja su bila kljucna..

I da odlicna fora sa retro dresovima i Tivolijem..

Korisnikov avatar
By MileBL
Oba tima su postavljena na smetljiste istorije, nek se se zabavljaju sa svojim retro dresovima, to im je jedino preostalo

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Dobro Mile cemu takav komentar,zivota ti?

Korisnikov avatar
By MileBL
Sta ima pricati dalje , zar ne vidis sta KKP nam servira, siptara nam potura kao nekog stranca , ko ga placa???
Ko placa Smailagica???, mozemo se praviti blesavi, ali lik je musliman
Zatim, prekomjerno placeni stranci, nedorasli domaci igraci, ako ima neke pravde nasi domaci igraci ce ih zgaziti

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

• 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 60
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]