Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Mislim da je problem motivacija u Aba ligi kod timova sto igraju evropska takmicenja
Utakmice u Evropi igraju na maksimumu i gledaju da se tu pokazu, onda im aba liga dodje kao odradjivanje posla
Na drugoj strani ih doceka aba ligas koji ima jaku motivaciju protiv tima koji igra jako evropsko takmicenje i to nas dovede u neizvjesnu utakmicu...

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Korisnikov avatar
By BogdanB
Meni se balsa mnogo svidja kao igrač. Kada sam ga gledal u septembru i sada, velika razlika. Tada, nenormalno zapusten.
Prvi put ako se ne varam, on i lesor u petorci

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Gsk133 napisao: Pon Feb 14, 2022 10:18 am Vec vidim Dalibora Ilica sledece sezone u nasem dresu.
Ja iskreno ne, jer da je trebao u KKP on bi došao minulog leta. Sad već nema mesta za njega u timu pored Zeka, Alena i Tristana, a tek dogodine neće biti mesta za njega ako se ostvari glavni cilj-plasman u EL, mada i ako se ne ostvari imamo Alena i Tristana, plus Balšu na 5, teško da tu može da se napravi prostor za Dalibora. Eventuralno ako se ne plasiramo i ode Zek, pa se Alen prebaci u potpunosti na 5 sa Balšom, a da na 4. igraju Tristan i Dalibor. Sve u svemu, kako se kaže Željko boje zna.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Nema kvalitet, ali kada bi se salili. 21 godina, odlicne fizikalije, popravljen sut za 3 poena. Treba da popravi igru sa nekim plejom da igra pik i da se otmotava i jako zakucava i ima dosta toga da ponudi.
Sta mu fali po vama ?
Korisnikov avatar
By MileBL
Sut je popravio, to je ogroman plus, cetvorka bez suta danas tesko prolazi.
Fizicki je dominantan za svoju poziciju, ostaje pitanje kako ce se takticko tehnicki prilagoditi kad predje na visi nivo.

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Da mi je neko pred početak ove sezone rekao da će onaj tim od prošle godine da ima za trenera Željka Obradovića, ne bih mu verovao, a plus kada vidim roster mogu da se šutiram u dupe od sreće koga sve mi imamo. 15 igrača, od kojih su 3 legitimni i dokazani EL igrači koji mogu biti faktor u svakom timu, pored toga mladi domaći prospekti kakve nismo mogli ni da sanjamo...

1 - Mur, Avramović, Madar
2 - Panter, Trifunović, Glas
3 - Kuruc, Dangubić, Zagorac
4 - Lidej, Smailagić, Vukčević
5 - Lesor, Koprivica, Miletić

I pored svega toga, mene ne drži neka energija, ne vuče me hemija, ne radi me ovogodišnji tim. Ali kada isključim na trenutak svoj subjektivni osećaj mogu reći da moram biti prezadovoljan. U oba takmičenja smo drugi na tabeli, imamo ukupno 7 poraza u sezoni i imamo izgledne šanse da daleko doguramo. Sada idemo na kup sa verom u Željka u momke i sa opravdano visokim očekivanjima da ćemo uzimanjem Žućkove levice pokrenuti pobednički niz i gurnuti grudvu niz padinu.

Ajmo mi!
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 60
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]