Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Smejurija od spiska. Cak 24 igraca, sto znaci da vrlo lako moze da se desi da igraci iz Zvezde i Evrolige i ne zaigraju za reprezentaciju.
Korisnikov avatar
By MileBL
Pa nece ni igrati
Inace Kari je izjavio da racuna na strance kojima su KKCZ i KKP podjelili srpske pasose

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Bolje da on vidi da privoli sina da pusti igrace Bajerna i da razgovara sa Jokicem, poceo je i on da palamudi.
Treneri su nam ocajni, nemamo nikoga za reprezentaciju.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Evo Pesic kaze smanjen je potencijal, treba nam stranac. Ne vidim samo sta ce nam i na kojoj poziciji, kad imamo 20 kvalitetnih igraca, jedino za ove prozore nemamo igrace, ali to je posledica sto imamo i vise od jednog tima u Evroligi i NBA ligi.
Ako nam treba potencijal za buducnost neka u ovim kvalifikacijama sto vise minuta uzimaju Jovic, Djurisic, Smailagic, Ilic, pa i Trifunovic i Koprivica, a ne Zagorac, Dangubic i kompanija.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Pesic mnogo jede g...., pre bih gledao Dangubica i Zagorca nego Pantera u dresu reprezentaciji. Uzgled nije igrac koji pravi razliku i ne vidim da nam treba.
Imamo bas dobru bazu igraca, jeste da nas jebu ove kvalifikacije, ali to je zato sto nas krem igra Evroligu i NBA, a ne ova sranja od takmicenja.

Za strance naseg porekla kao sto su Tristan, ranije Kuzmic, Milic u zenskoj kosarci, pa i Kaminski koji ima nase pretke nisam protiv.

A BOLJE DA SAVEZ POVEDE RACUNA DA SRBI IZ BOSNE, CRNE GORE, SLOVENIJE IGRAJU ZA NAS, A NE DA NAM SE DESAVAJU DRAGICI, DONCICI, PEKOVICI, MIROTICI...
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Micic, Teodosic, Jovic, Rebic, Uskokovic, Peno
Bogdanovic, Guduric, Nedovic, Avramovic, Jaramaz, Lazic, Marinkovic, Trifunovic, Pot
Kalinic, Lucic, Pokusevski, Dobric, Davidovac, Dangubic, Zagorac, Todorovic, Jovic, Djurisic, Radanov
Bjelica, Smailagic, Vuckcevic, Mitrovic, Ilic, Kuridza, Pecarski, Tasic
Jokic, Milutinov, Marjanovic, Raduljica, Kuzmic, Koprivica, Apic

40 igraca, mislim da ovoliki broj retko koja reprezentacija ima. Za buducnost kosarke potreban nam je jedan dobar plej. I to sam nabrojao onako iz glave u roku od 3,4 minuta. Ima tu jos nekih igraca kao sto su momci iz FMPa, Borca, Igokee, Jeremic iz Mornara, Miletic, Neradzic, Momirov, Cerovina
By Pepson_89
Pozdrav, nesto razmisljam koji je to najjaci sastav trenutno, i dodjoh otprilike do ovih 12, po mom skromnom misljenju.

1 Micic Jovic
1/2 Nedovic
2 Bogdanovic Guduric
3 Dobric
3/4 Kalinic Lucic
4 Bjelica
4/5 Smajlagic
5 Jokic Kuzmic

Neki koje sam jos uzeo u obzir:
Pokusevski
Petrusev
Marinkovic
Teodosic
Todorovic
Jaramaz
Andjusic
Ilic
Koprivica
Avramovic
Trifunovic
Zagorac
Dangubic
Lazic
Davidovac
Milutinov

Kapiram da ce neki misliti da je skandal Kuzmic ispred Milutinova, ja ipak mislim da Kuzmic moze vise da da kao Jokicev bekap. Ako se ne slazete, predlazem da obrazlozite sta bi to Milutinov doneo umesto Kuzmica, ali bez floskula tipa 'ofanzivni skok', nego konkretnije?
Marjanovica nisam ni uzimao u obzir jer je potpuno beskoristan protiv ozbiljnijih ekipa, a racunam da mi napadamo najvise ciljeve. Misli li neko da je Bobi u 12, i sta predlaze u odbrani pika?
Jel se slazete za Smajlagica umesto Petruseva kao petog visokog? Meni se dopada njegov mentalitet i energija na terenu, mislim da bi bio osvezenje.
Slazete li se da je Teodosic, legenda koja zasluzuje svako postovanje, prevelika rupa u odbrani da bi to nadoknadio u napadu u ovim godinama?
Moze li Bjelica jos uvek nesto da da? Posle tavorenja u NBA on je u poslednjim akcijama bio bas rupa. Blizu sam 'skandaloznog' predloga da npr Davidovac upadne u 12?
Istakao bih i da jako postujem Davidovca, ali dao sam blagu prednost Bjelici zbog minulog rada, uz uslov da se fizicki maksimalno pripremi.
Da li Pokusevski pripada u 12, na kojoj poziciji, i kako njegovo telo reaguje u NBA ako ga neko prati? Meni nije ulio poverenje kad sam ga gledao malo.
Mislite li da u 12 pripada neki igrac kojeg sam preskocio?

Ja bih npr voleo da vidim zdravu petorku:
Nedovic, Bogdan, Kalinic, Lucic, Jokic

Da li bio veci doprinos dao Micic, ili zdrav Nedovic?
  • 1
  • 944
  • 945
  • 946
  • 947
  • 948
  • 1165
NBA

Topic za sve ovo bavljenje kosarkom ima 3 meseca i[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Ocekujem najgoru ekipu u istoriji kluba gde se ne […]

Vratiću se na nešto što smo Karabura[…]