Stare teme
By Gsk133
Zex88 napisao: Ned Feb 13, 2022 9:55 am Gde rangiras Dragica i Bojana?

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока
Individualno u svakom pogledu je bolji Bogdan od robotizaovanog Bojana Bogdanovica,(sut, ulaz, tehnika, inteligencija), dok je Dragic prakticno penzioner.
Korisnikov avatar
By Zex88
Pa i Bodiroga je penzioner..

Ko je bolji igrac,Dragic ili Bogdan?

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Lepus
Još da nađemo negdje neku statistiku koja će pokazati da je Bogdan bolji.

Meni je Bogdan bolji igrač, tj. više mi se sviđa njegov stil igre. Neuporedivo je bolji asistent od Bojana, plus bolje kreira sam za sebe. Sve ostalo, posebno šut, je na strani Bojana.

Mada, Bojan igra u boljem i organizovanijem timu.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

By surda
Gsk133 napisao: Pon Feb 14, 2022 2:52 pm ''Bolje kreira za sebe automatski znaci da je i bolji igrac, a ne da zavisis od drugih.
Zanimljivo.

Koliko ima boljih kreatora na krilnim pozicijama u Evropi od Lucica?
Zatim sl pitanje, da li je Lucic najbolje krilo u Evropi?
Korisnikov avatar
By skeske
surda napisao: Pon Feb 14, 2022 7:36 pm
Gsk133 napisao: Pon Feb 14, 2022 2:52 pm ''Bolje kreira za sebe automatski znaci da je i bolji igrac, a ne da zavisis od drugih.
Zanimljivo.

Koliko ima boljih kreatora na krilnim pozicijama u Evropi od Lucica?
Zatim sl pitanje, da li je Lucic najbolje krilo u Evropi?
Hoce covjek da kaze da su Gist, Hajns ili Bertans npr kanturine, dok je Rasko Katic tata.
Mislim jeste Rale tata, ali nisu ni ovi toliko losi :D
By Gsk133
Koliko ste limitirani. :D :) Raško je bio tata, stari kov centra koga sam jako cenio. A Lučić nije najbolje krilo u Evropi. Bolji je Klajburn, a Kalinic i on tj Lučić su tu negde.
By surda
Gsk133 napisao: Pon Feb 14, 2022 10:21 pm Koliko ste limitirani. :D :) Raško je bio tata, stari kov centra koga sam jako cenio. A Lučić nije najbolje krilo u Evropi. Bolji je Klajburn, a Kalinic i on tj Lučić su tu negde.
Makar se slazemo za Klajburna.

Sledece pitanje, ko je bolji kreator i za sebe i za druge izmedju Lucica i Kalinica?
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 69
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]