Stare teme
By Gsk133
Valderama napisao: Pet Feb 11, 2022 6:49 pm Ja kontam da nema luđe i nepredvidivije ekipe od nas.
Ne već je sistem takmičenja najobičniji cirkus gde se igra puno utakmica i gde se ekipe opuste, plus svako kolo neko odmara po nekog igrača. Po ovome što ti kažeš ispada da imate neki odredjeni veliki kvalitet, ali nemate. Pisao sam da nikakav reper u ovoj žalosnoj evroligi nije ni da osvojite evroligu jer ovo danas veze da košarkom i kvalitetom nema.
By Gsk133
Valderama napisao: Pet Feb 11, 2022 7:30 pm Imaš li neki predlog i plan za izbavljenje evropske klupske košarke iz živog blata prosečnosti?
Nemam. Nema više igrača kao Djordjevic, Vujanic, Danilovic, Bodiroga, Savic, Rebrača, Kukoc, Radja, Smodis, Entoni Parker, Baston, Hafman, Vujcic, Djinobili, Rakocevic, Navaro, Jasikevicijus, Macijauskas, Siskauskas, Dijamantidis, Papalukas, Spanulis, Holden, Langdon, Kirilenko... i mnogi, mnogi drugi, a samim tim nema ni kvaliteta. Gomila presmesnih i prosečnih amera u evroligi koji nisu mogli do 2010 da igraju ni 3 grčku ligu i prosečni evropski igrači. To je evroliga danas.
By Gsk133
Valderama napisao: Pet Feb 11, 2022 8:03 pm Ti praviš košarku, valjda znaš koliki je odliv najboljih evropskih igrača u NBA. Ta okolnost je izbacila Evroligu iz nekadašnje sjajne epohe evropske klupske košarke. Takvo stanje je nepromenljivo.

Da pogasimo klubove?
Ni ovi evropljani danas u Nba ligi sem Jokica, Bogdana i Doncica nisu na nivou nekadašnjih evropljana u Nba ligi. Hoću da kažem da nema više onako dobrih igrača kao što sam nabrojao i da je kvalitet sve slabiji, iz godine u godinu.
Ne da gasimo, ali da se niko ne zanosi kvalitetom košarke, jer njega jednostavno nema. Plus zalosno je koliko današnji tkz najbolji evropski igrači imaju godišnju platu. Pisao sam o tome. Danas da igra Bodiroga trebao bi da prima minimum 50 mil evra po sezoni. Antoni Parker isto 50 mil, Rebrača jedno 40 mil, Vujanic 30...
Korisnikov avatar
By Zex88
Kakve veze ima Bogdan sa elitnim evropljanima u nba?
Ti nabrojani odozdo ne bi mogli kako treba ni u Sakramentu da igraju..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

By Gsk133
Zex88 napisao: Pet Feb 11, 2022 8:29 pm Kakve veze ima Bogdan sa elitnim evropljanima u nba?
Ti nabrojani odozdo ne bi mogli kako treba ni u Sakramentu da igraju..

Ne bi mogli u Sakrementu, ali su većina za klasu, a neki i za 2-3 klase bolji od najboljih evropskih igrača danas u Evropi. A Bogdan je elitni evropski igrač. Individualno od evropskih bekova u Nba samo je Doncic bolji.
Korisnikov avatar
By Zex88
Gde rangiras Dragica i Bojana?

• 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 69
KLS i Superliga