Teme vezane uz Evroligu, Evrokup, evropske lige... sve vezano uz evropsku košarku
Fenerbahce-Real 27-17 poluvreme i neko kaže evroliga jača danas nego pre. U Realu samo 3 strelca. Mrtvi Abalde 0 poena. Prošle godine su platili Valensiji 1.5 mil evra za ovo drvo od igrača. Nije 2 puta bio dvocifren za sezonu i po u Realu. Nije ništa bolji igrač od Lazica, tu su negde. Užas i katastrofa ko sve igra i živi od košarke, tj abnormalno zarađuje. Ovo je i da se smeješ i da plačeš.
Nisam siguran, on je doveden kao poenter na beku, još jedan igrač zadatka koji može da donese 15ak poena.

Pengos je čist plej, koji je falio jer sve kombinacije u kojima je jedini pravi plej bio Heket nisu urodile plodom. Jeste i Šved promenio stil igre,sad uzima dosta manje šuteva a ima i 4 asistencije u proseku po meču, pogotovo na početku sezone dok je i Heket bio povređen je igrao pleja, imao je u dva navrata po 13 asistencija, a prosek mu je tada bio 5,6. Sad povratkom Heketa se Šved prebacio na 2, nekad i 3 i više se koristi kao spot ap šuter, nego kao neko ko će da kreira sam sebi poene. Lumberg je sasvim dobra opcija, ali ni on nije plej, već neki kombo i realna opcija za drugog pleja ili 4. beka u rotaciji. Grigonis je isto dugo vukao povredu, njega Itudis koristi na 2-3. I tu su na beku još Ukhkov i Komenko.

Lumberg ima 2 asistencije po meču, Heket 2,6 Šved 3,6 Grigonis 2, pored njih od visokih 2 asistencije imaju i Klajburn, Vojtman, dok je Šengelija na 2,5. Sve u svemu igraju dosta timski imaju u proseku 16,6 asistencija po meču.

Mislim da će Pengos i Heket na pleja, da će Frimen biti korišćen nešto slično kao Šved, da će igrati bez lopte. Mada Itudis je lud ima mnogo zanimljive rotacije i njemu većina igrača može igrati na više pozicija i dosta meša on tu, jer kod njega nema tipične pozicije, već svako može sve da igra.
Salvatore Guliano napisao: Sre Feb 23, 2022 10:35 am Nisam siguran, on je doveden kao poenter na beku, još jedan igrač zadatka koji može da donese 15ak poena.

Pengos je čist plej, koji je falio jer sve kombinacije u kojima je jedini pravi plej bio Heket nisu urodile plodom. Jeste i Šved promenio stil igre,sad uzima dosta manje šuteva a ima i 4 asistencije u proseku po meču, pogotovo na početku sezone dok je i Heket bio povređen je igrao pleja, imao je u dva navrata po 13 asistencija, a prosek mu je tada bio 5,6. Sad povratkom Heketa se Šved prebacio na 2, nekad i 3 i više se koristi kao spot ap šuter, nego kao neko ko će da kreira sam sebi poene. Lumberg je sasvim dobra opcija, ali ni on nije plej, već neki kombo i realna opcija za drugog pleja ili 4. beka u rotaciji. Grigonis je isto dugo vukao povredu, njega Itudis koristi na 2-3. I tu su na beku još Ukhkov i Komenko.

Lumberg ima 2 asistencije po meču, Heket 2,6 Šved 3,6 Grigonis 2, pored njih od visokih 2 asistencije imaju i Klajburn, Vojtman, dok je Šengelija na 2,5. Sve u svemu igraju dosta timski imaju u proseku 16,6 asistencija po meču.

Mislim da će Pengos i Heket na pleja, da će Frimen biti korišćen nešto slično kao Šved, da će igrati bez lopte. Mada Itudis je lud ima mnogo zanimljive rotacije i njemu većina igrača može igrati na više pozicija i dosta meša on tu, jer kod njega nema tipične pozicije, već svako može sve da igra.
Pa to sam i mislio, dovodjenjem Pengosa, Sved ide na cistu dvicu, Grigonis ce uzimati minute na 2, Lumberg koji se pokazao dobro, ce uzeti takodje minute na 2. Dakle, nema tu mjesta za Frimena.
To ti i ja kažem ima mesta kod Itudisa za sve, ne bi ga on dovodio da mu ne treba. Pogotovo što nije plej. Dobiće on 10ak minuta sigurno, nešto kao Kerol što je bio u Realu godinama. Ima ko da skupi odbranu protivnika i od unutrašnjih i od spoljnih igrača, te će lako Frimen ostajati u ćošku sam na šutu.
Kakva je ovo jedna, žalosna, smešna, katastrofalna evroliga i još mali milion negativnih prideva bih mogao da navedem. Real ne prebaci 50 poena protiv jedne od najgorih ekipa u istoriji evrolige, Olimpijakos-Milano 25-27 pol. Ali koliko je tužna pojava Abalde. 3 poena juče. Nije prebacio 2 puta za 2 sezone 10 poena. On ima platu sigurno 1 mil evra, a svojevremeno je plaćeno obeštećenje za ovo "drvo" 1.5 mil evra Valensiji. Potcenio sam Bodirogu, Antoni Parkera i Vujanica kada sam rekao da bi sada da igraju trebali da primaju po 50 mil evra po sezoni. Pored ovakvih nemača pojma njihova plata bi trebala da bude 200 mil evra godisnje.
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 52

Сад ће се они тргнути Овај шут за 3 Калине преко […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]