Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Igrao je Borisa kod Tomica
Solidno i nista vise
Za iskorak u karijeri se mora pokazati odredjeni protagonizam sto kod njega nikada nije bio slucaj
Njemu sad sledi Mega pa ce mu Misko naci neki klub u Endesi pa kako se tamo snadje, mozda nekim obilaznim putem dodje do EL novoa ali tesko

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Gsk133 napisao:Meni je žao što on nije dobio adekvatnu šansu u Zvezdi. Takav talenat se retko vidja. Takodje isto mislim i za Radanova.
Borisa ima odlican sut i skocan je..A to je imao i sa 16 godina.. Nije unapredio sebe uopste..
A sto se tice Radanova..Mislim da kao i ko sto je kod Borise slucaj,nije sebe unapredio,a kad se doda i manjak poverenja dobijemo ovo sto gledamo i danas..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By MileBL
Radanov ima vecu sansu da uspe, zna iskociti i odigrati vaznu ulogu ali muci ga konstantnost i za razliku od Borise igra na poziciji gde je znatno veca odgovornost kad preuzmes stvari u svoje ruke

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

By milanezija
Zex88 napisao:
Gsk133 napisao:Meni je žao što on nije dobio adekvatnu šansu u Zvezdi. Takav talenat se retko vidja. Takodje isto mislim i za Radanova.
Borisa ima odlican sut i skocan je..A to je imao i sa 16 godina.. Nije unapredio sebe uopste..
A sto se tice Radanova..Mislim da kao i ko sto je kod Borise slucaj,nije sebe unapredio,a kad se doda i manjak poverenja dobijemo ovo sto gledamo i danas..

Dobro, ne može Boriša sam sebe da unapredi, treba i neki trener bar malo da se potrudi oko njega a osim Tomića i to samo u prvoj sezoni, u drugoj ga je odmah šutnuo van 12 kad je došlo XY Amera, deluje da se niko nije trudio ni mrvu jednu

I za njega i za Radanova je delovalo po principu, šutni ga u FMP nek se igra tamo, napredovaće. Neće. Imaće statistiku jer će moći sve da radi ali napredak nikakav bez trenera voljnog za to (pritom je jebivetar na kub evidentno)
Korisnikov avatar
By Zex88
Slazem se da ne moze sam,ali nesto sam skeptican da je samo do trenera.. Borisa,a pogotovo Radanov mi deluju kao momci koje bas i ne zanima da se puno trude pored talenta..

By Gsk133
Guduric je imao ludacku sreću što mu je pružena šansa. Sada kada se prisetim i nije to do Radonjića već zato što je Tompson igrao katastrofalno i što niko ništa nije mogao dà pogodi tada nista i sticajem tih okolnosti je dobio šansu i iskoristio, a ne zato što je Radonjić verovao u njega(kao što je Dule verovao u Bogdana), a greh od Boga bi bio da Guduric nije dobio šansu. Pisao sam još dok je bio u Fmp-u da je doktor košarke za Blažića, Dzenkinsa i Lazica koji su igrali tada u Zvezdi na njegovoj poziciji, a sećam ga se i iz mladjih kategorija reprezentacije gde je bio vodja tog tima gde su igrali još Rebic, Zagorac, Davidovac, Tejic, Milutinov, Ristic..
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ne mogu ni da dobiju sansu kada na osnovu starih zasluga mora u timu da bude Branko Lazic. Lazic opravda svoju ulogu, ali uzme i minutazu drugim momcima. Radanov je mogao da bude u timu umesto Davidovca, a Lazarevic umesto Lazica, mislim da bi bili bolji, a oni su dobre zamene za njih, Radanov kao igrac koji moze da kreira sa pozicije 2 i 3, nesto kao Davidovac sa 3 i 4, a Lazarevic da zameni Lazica u odbrani.
Guduric i kad je igrao dobro, bilo je utakmica da ga ne uvodi do kraja 3 cetvrtine i onda do kraja meca saspe 10 poena. Po meni je on sezonu ranije otisao iz Zvezde i nije sebe nadogradio ostao je na tom nivou. Trebala mu je sezona u Zvezdi gde ce biti numero 1 u napadu i posle toga prelazak u Fener pa NBA, ovako je otisao iz Zvezde prerano.
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 69
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]