Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Ovo sto smo mi odigrali u drugom poluvremenu je takav amaterizam da su bolele oci..
Od trenera,pa do igraca..
Kakva dva sramotna meca nakon pobeda u Ljubljani i Pireju..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Zvezda igra 16, 17 minuta, a Partizan sinoc 13. Dok pricamo ko je bolji, mirise mi na onu sezonu kad je bilo Hrvatsko finale u Areni.
By Gsk133
Sta treba da se desi pa da Radonjic dobije otkaz, ili ako ima obraz sam da da ostavku? Prosle godine je Obradovic sa slicnim rezultatima(ali sa boljom igrom) dobio otkaz. Radonjicu se sve tolerise. Mali milion utakmica je izgubio na isti nacin i mogu reci od kada pratim kosarku da ne pamtim kukavickijeg trenera od njega. Jedini igrac umetnik kome je on pruzio sansu je Guduric(a sam Guduric tada u Fmp-u je bio za klasu bolji od svih bekova i krila tada u Zvezdi te sezone). Njemu je jednostavno morao da da sansu, jer je cist i instant kvalitet bio jos kao junior. Npr oterao je Radanova. Radanov je bolji igrac od svih bekova i krila u Zvezdi sem Kalinica i to ne bolji, nego doktor i klasa za sve njih. Ali Radanov je umetnik. Njemu treba svih 15-16 igraca koliko ih ima u Zvezdi sada da budu "drvosece". Meni kada smeta Radonjic i ova igra, onda mogu da zamislim kako je Zvezdasima. Sto se mene tice moze da ostane jos 10 god u Zvezdi.
Poslednja izmena od Gsk133 u Pet Feb 04, 2022 12:09 pm, izmenjeno 2 puta ukupno.
Korisnikov avatar
By MileBL
Pitanje svih pitanja je sa kojim budzetom je Radonja sastavljao tim, cisto sumnjam da klub nije opterecen dugovima iz predhodnih sezona, mozda su se trazili igraci koji nece pobjeci zbog kasnjenja plate i slicno
Ima puno nepoznanica da bi mogli napraviti realnu sliku stanja u kojem se ekipa nalazi

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Pavac
Гроби се нада да ће Радоња поднети оставку па да опет дође неки излапели Шакота да би Партизан похапсио све трофеје :D
Мени као лаику је Радоња добар тренер, потајно сам га увек прижељкивао и на клупи репрезентације, мислим да би се фино снашао у тој улози.
By Gsk133
Svrha postojanja Alekse Uskokovića je da predje u Megu i preda tj proda utakmicu Zvezdi. Ne bavljenja košarkom, jer on veze sa vezom nema, već postojanja . Teško da se ikada u Aba ligi pojavio ovako besmislen igrač. Izgubljene lopte, izvodjenje lopte namerno u ruke igračima Zvezde, sutevi u 15 sekundi napad tako da igračima Zvezde na kraju četvrtine ostane dovoljno vremena za napad. Nemam reči da opišem šta je on sa namerom danas sve uradio. Imace Simanic pokazao da je igračina za sve igrace Zvezde na pozicijama 4. Bukvalno doktor-magistar za sve 4 Zvezde.
Korisnikov avatar
By Zex88
To vise govori o igracima Zvezde,a ne o kvalitetu Borise..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

• 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 69
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]